• bu sene*copa libertadores'te peri masalı yazan ekvador ekibi. gruplardan çıktıktan sonra river plate, pumas unam, boca juniors gibi güney amerika devlerini elediler. finalde atletico nacional ile karşılaşacaklar.
  • ön elemeden katıldıkları libertadores kupası'nda inanılmaz işler yapan mavi siyah renklere sahip takım.

    ön eleme turunda karşılaştıkları club guarani'yi ilk maçta 1-0 yendiler. 2. maçta 2-1 yenilmelerine rağmen deplasmanda attıkları golün avantajıyla gruplara katılma hakkı elde ettiler.

    şili premier lig şampiyonu colo colo, peru premier lig şampiyonu melgar ve brezilya serie a 2.'si atletico mineiro'nun bulunduğu grupta oynadıkları 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak bir üst tura çıkma hakkı kazandılar.

    sırasıyla bir önceki yılın libertadores kupası şampiyonu river plate'i, meksika şampiyonu unam pumas'ı ve arjantin premier lig şampiyonu boca juniors'u eleyerek finale yükseldiler.

    iki ayaklı final mücadelesinde kolombiya şampiyonu atletico nacional ile yaptıkları ilk maç 1-1 eşitlikle bitti.
  • transfer piyasanına sunduğu oyunculara bakılınca ekvador'un ajax'ı demek tabiri caizse yanlış olmaz (bkz: moises caicedo)(bkz: piero hincapie)
  • bir üstte yazılan entry'de belirtilen iki oyuncunun üstüne 2023 güney amerika u17 turnuvasında boy gösteren ekvator'un 23 oyuncusundan 10 tanesi bu kulüpten gelmekte ve onları takip eden (bkz: ldu quito) 6 oyuncu gönderdi milli takıma. turnuvayı, turnuva tarihinin en çok kazananı brezilya(13)'nın ardından 2. sırada tamamladı ekvatorlular.

    turnuvanın yıldızların biri olan (bkz: kendry paez)* turnuvanın hemen ardından chelsea ile sözleşme imzaladı. takımın bir diğer önemli ismi (bkz: keny arroyo). bu arkadaşın birkaç fırın daha fazla ekmek yemesi gerekiyor diğer arkadaşa göre. (bkz: alan minda) da sol kanatta etkili bir çocuk. moises ramirez son dünya kupasında yedek kaleci olarak da bulunmuştu. 22 yaşında ve 3.5 sezondur düzenli forma buluyor. değerlenmemesi mümkün değil, premier lig kulüpleri bu pazara girmişken.

    fenerbahçem de duysun görsün, enner'i de devreye sokup 1-2 altın gibi çocuğu çıkarıp getirelim. haydi fenerbahçem
  • ekvador'un genç futbolcu fabrikası. sayın hasan arat açacaksan bu kapıyı aç.
hesabın var mı? giriş yap