• tecavüze eğilimi olan kişi beyanati
  • (bkz: sarhos erkek tecavuzu hak eder)
    ona gore dikkatli ol delikanli...
  • o ingiliz yargıcın annesi birayı fazla kaçırmış sanırım.
  • hakim der ki: sarhoş bir kadına tecavüz etmenin kabul edilebilir bir şey olduğunu bir an için bile söylemiyorum.

    sözlükte başlık açılır: sarhoş kadın tecavüzü hakeder.

    (bkz: sen yazma ulan ayı)

    edit: başlık ilk açıldığında sarhoş kadın tecavüzü hakeder şeklinde idi.
  • kaynağa gitmeden, sadece yapılan alıntıya bakarak çok da yanlış bir şey söylemediğini düşündüğüm yargıcın saptırılmış cümlesi gibi duran başlık.

    bir kadın sarhoşken ilişkiye girip, ayıldığında da herifin tipini beğenmeyip "bu adam bana tecavüz etti" diyorsa adamın ne suçu var arkadaş?

    linç edecekler önce gidip entry'lerime baksın biraz, tecavüz, kadına/çocuğa/hayvana şiddet gibi haberler gördüğünde öfkeden oturamaz hale gelen biriyim; ama iş, isteyen her kadının, istediği her erkeği istediği anda tecavüzden içeri attırabileceği bir noktaya gelecekse işimiz var demektir.
  • sözlükte habervaktim, odatv tadında, başlık ve içerik arasında alakasızlığın tavan yaptığı başlıklardan yalnızca biridir.

    edit: ilgili haberi bu şekilde yorumlayanlar ya okuma yazma bilmiyor ekranda yazanlar ve klavye üzerindeki karakteleri görsel olarak eşleştirip random başlık atıyor ya da içeriğin bir kısmı okurken göz ve beyin arasında iletişimin sağlandığı alanda kayboluyor.
  • sarhoş olduğunda arkasında uzun kuyruklar oluşacak birinin beyanı.
  • başlık yanlış evet, ama ilgi çekici.

    isim vermeyelim ama bir ara görüntüler vardı hatırlar mıyız ünlü bir manken/oyuncu'ya ait. sevgilisi ile çekilmiş (ya da sevgilisi çekmiş) o ana ait görüntüler. sonra tecavüz, özel hayatı ifşa gibi davalar açıldı. kadın sarhoştu, kendinden geçmiş. olaya rızası var ya da yok kesinlikle anlaşılmıyordu o videodan. eğer ayık olsaydı ya bu olay yaşanmaz ya yaşanır ama dava olmaz ya da olay anında tepki, bağırış, çığlıklar ile olayın tecavüz olduğuna kesin kanaat getirilirdi. (yayınlamak da en az tecavüz kadar orospu çocukluğudur)

    burada da hakimin ve zannımca başlığı açanın anlatmak istediği bu. alkol işin içinde olunca karar vermek zor, ve mağduriyet her iki taraf için de daha fazla.

    onun için diyor ki hakim amca güvenmediğiniz ortamlarda "sikseler ruhum duymazdı" diyecek kadar içmeyin.

    dikkat çekici ama oldukça yanlış olan bir önermedir. hiçbir canlı tecavüzü hak etmez, tecavüzcüler hariç. (en fazla bu kadar insancıl olabiliyorum)
hesabın var mı? giriş yap