• apple kullanıcı dönüşlerini dikkate almış bu sefer. geçen yıl iphone 7 product red modeli çıktığında sosyal medyada bayağı siyah-kırmızı iphone fotoğrafları paylaşılmıştı. bu sene resmi olarak çıkarmışlar.
  • geçen seneki modele göre daha şık ve güzel olmuş.
  • çok seksi olmuş, çok.
  • 3-4 aylık ağlamalarımı apple’ın duyup karşılık vermesi sonucu apple ürünlerini yeniden kırmızılaştırmış modeldir. sevilir, teşekkür bile edilir.
  • apple'ın satışlarının ne kadar kötü gittiğinin göstergesi...
    üst üste iki sene special edition çıkarması...
  • apple'in product red ürünlerini 11 yıldır hiv virüsünün anneden henüz doğmamış çocuğa bulaşmasını önlemeye yönelik ilaçlar sağlayan hiv/aids programlarına destek vermek için ürettiğini ve bu şekilde 160 milyon dolardan fazla bağış topladığını bilmeyenler tarafından "satışları kötüye gittiği için kırmızı çıkartıyorlar" şeklinde yorumlanan cihaz.

    birazcık araştırma yeterli
  • *apple bu programı 11 senedir devam ettiriyor ama special edition adı altında çok alakasız bir tarihte tamamen aynı telefonu ilk defa geçen sene çıkardı. bu sene de bunu tekrarlamasının ve ön yüzünü gelen tepkiler üzerine beyaz yerine siyah yapmış olmasının ve en önemlisi red versiyonun sadece iphone8 (iphone x'in yanında üvey evlat muamelesi gören) için uygulanmasının satışlarla alakalı olduğunu anlayamayan insanlar maalesef aramızda dolaşıyor...

    birazcık aklımızı kullanalım.
  • (bkz: entry nick uyumu)

    adam can sikintisindan atacak bok uretiyor buna bile.

    "bak suradaki firin pide de satmaya baslamis demek ki ekmek satislari kotu" demek kadar luzumsuz bir mantik.

    sanirsin apple'i kirmizi iphone kurtaracak.
  • "tüm dünya genelinde rüzgârı esen sözde “özgür piyasa” eşitsizlikleri azaltmadı arttırdı. bu sırada hükümetler sosyal devlet ağlarını gittikçe seyrekleştirerek devasa şirketlere vergi indirimleri ve işçi koşullarını korkunç hale getiren serbest ticaret anlaşmalarına odaklandı. bunlar, insanları tehdit eden temel yapısal sorunlardır. pembe çöp kutuları, kırmızı iphone kapları, kırmızı palyaço burunları bu sorunları çözmez ve hatta derinleştirir.
    ..."

    https://www.gazeteduvar.com.tr/…i-sorunlari-cozmez/
  • geçen gün alıp almamak konusunda kararsız kalınca buraya sormaya karar vermiştim. mesaj atan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. iphone’da telefonların önü siyah modellerini seviyorum. gündelik hayatımda kırmızı da çok sevdiğim bir renktir, bu sebeple de bu modeli gördüğümde çok hoşuma gitti. ancak ilerleyen dönemlerde kırmızı telefondan sıkılır mıyım gibi bir düşünce nedeniyle vazgeçme eşiğine gelmiştim. sonra gerek arkadaşlarım olsun gerek de buradan yazanlar olsun çok olumlu konuşup destekleyince kırmızı aldım.

    ürünü kutusundan çıkardığımdan itibaren resmen bayıldım . bugün çevremden de çok güzel tepkiler aldım . gerek sınırlı sayıda olması , gerek hıv programlarını destekleme gibi ekstra özelliklerinden sonra aldığım için çok mutluyum.

    tanım : iphone 7 ‘ nin aksine önünün siyah olması , arkasının da cam olması sebebiyle ferrari kırmızına yakın bir kırmızı tonunun kullanılmasıyla çok güzel olmuş cihaz.
hesabın var mı? giriş yap