• ne güzel is…. 3 yil evli kal. 15bin tl maas'a baglan. evlenmek aptal erkek isi gercekten. yada en azindan evlilik sözlesmesi yapacaksin.

    ne nafakaymis arkadas ya...

    not: uyaranlar oldu epey. ogrendim. sozlesme nafakaya mani degil. haydi iyisiniz hanimlar.
  • bu nafaka evlilik kurumunun düşmanıdır. demedi demeyin. bir çok geçimsiz kadın bunu silah olarak kullanır
  • sebebini çok merak ettiğim eylemdir. aslında şu an sadece talep var. böyle bir karar alınmamış. ancak hanımefendiyi bu talebi yapma cüretine iten nedir? anladığım kadarıyla kendisi çalışan ve mesleği elinde bir kadın. bildiğim kadarıyla çocukları da yok.

    bu 1 milyon 200 bin tl ve aylık 15 bin tl nafaka -çocuk yoksa- ne anlama geliyor? bu erkeğe yapılan eziyetten ziyade kadının kendisine saygısızlığıdır. 3 yıl evli kaldık paramı öde der gibi.
  • ondan sonra zengin koca arayan hanımlara utanmadan laf ediyorsunuz buradan. hepinizden zekiler. onca estetiği, bakımı boşuna yapmıyorlar. asıl mal olan sizlersiniz. yaşasın nafakalı kendi ayakları üzerinde duran kadınlar.
  • bu devirde evlenen erkek net aptaldır. git beraber yaşa. ailesi uygun görmüyorsa o da bunu bahane ediyorsa yol ver. en azından hayatın boyunca borçlu yaşamazsın.
  • kadın sadece bu meblağları talep etmiş. mahkeme ,anladığımız kadarıyla hüküm vermemiş. kadın zaten çalışıyor neyin nafakası? bu olay toplumsal cinsiyet eşitliğine aykırıdır. kadın da bunları talep ettiyse yüzsüzdür.
  • kadın erkek eşitse neden nafaka var.nafaka yerini madafakaya bırakıyor.
  • en son vedat muriqi'in gaziantep-fenerbahçe maçında gördüğü ikinci sarı karttan sonra gündemi meşgul eden: 'lig maçlarında görülen kartların cezası kupa maçında da çekilebilir' maddesi ne kadar mantıklıysa, bu ''nafaka'' mevzusu da o kadar mantıklıdır.
  • anlaşmalı boşanan çifte hakimin nafaka bağladığını sanan cahillerin burada yorum yazması da komik. eğer anlaşmalıysa, demek ki oturup buna karar verdiler. çekişmeli olacaksa, dava bittiğinde bunlar belli olur.

    böyle yüksek paralar ödeyerek anlaşmalı boşanmaya ikna olduğuna göre ya beyefendinin ortalığa çıkmasını istemediği bir kabahati var ya da parası çok ve boşanırken karşı tarafa böyle bir gelir sağlamak istiyor.

    benim için nafaka anlamsız, çalışan kadınlarla evlenirseniz nafaka vermezsiniz. kabahatinizin olup olmamasına göre tazminat ödemeniz gerekebilir, aynı şekilde talep de edebilirsiniz.

    hiç evlenmemek de bir seçenek.
hesabın var mı? giriş yap