• tam sony televizyon alıyordum diğer sitelere göre fiyatı nerdeyse 1000 tl ucuzdu, bir bakayım dedim ekşide ne demişler diye bakmasak dötü kaptırıyoduk valla allah razı olsun herkesten.
  • lutfen şikayet başlığı açılmasın artık bu firmaya. bu başlığı kontrol etsin insanlar alışveriş yapmadan önce. bu siteden alışveriş yapanların bilgisayarında virüs kaynayan insanlardan farkı olmadigini düşünüyorum artık. önünüze gelen ilk linke tıklayıp alışveriş yapmayın lütfen. bu firmanın profesyonel silkeleme firması olduğu herkes tarafından biliniyor günümüzde. mı onu da geçtim, online alışveriş yaparken hiç mi değerlendirme okumaz insan. geçen eft ile para gönderen vardı bunlara ya.
  • kapanmamasına sinir olduğum firma. ulan bu kadar insan mağdur. kapatmak için daha ne bekliyorsunuz?
  • (#109971194) yazar gayet haklıyken ardından gelen şu entry (#109971215) bu millet hak ediyor dedirtmiştir.

    kişisel fikrim; istanbul bilişim dolandırıcı değil, dolandırılmak isteyen insanlara bunu satıyor. ikisi birbirinden farklı şeyler.
  • yanlış bilmiyorsam uzun bir süredir kredi kartı ile ödeme alamayan firma ama buna rağmen hangi akla hizmet milletin alışveriş yapmaya çalıştığını anlamıyorum.

    muhtemelen adamların sanal posu ters ibraz almaktan kapatılmış ve banka hesapları hacizli mi ne kadar ekside bilinmiyor ve millet giriyor havale seçeneği ile alışveriş yapıyor ve parayı da yolluyor, o para da muhtemelen yutuluyor direkt.

    fiyat araştırması yapınca kendini bilinçli sanan müşteriyi dolandırması günümüzde fiyat araştırması denen şeyin yeterli olmadığını açıkça gösteriyor.

    ve size küçük bir sır vereyim, teknoloji marketlerindeki, giyim mağazalarındaki, marketlerdeki fiyatların bir çoğu zaten üretici tarafından belirleniyor genellikle indirimler zaten perakendeci ile ortak planlanıyor, şu anda gördüğüm kadarıyla hepsiburada ve amazon dışında o fiyatların dışına çıkabilen bir firma yok, yani bazı ürünlerde bazen kendinizi yormaya değmeyebilir.
  • kasım 2019 da el değiştirdiğinden beri bilişim suçlusu ve nitelikli dolandırıcı hatta organize suç örgütü olarak nitelendirilebilecek şirkettir. bir yer düşünün bir çok banka kartıyla alışveriş yapılmasına izin vermediği için sitesinde kartla ödemede sorun yaşıyoruz havale ile ödeyin diyor.
    ürünü alınca bir ay sonrasına kargo süresi veriyor. bunu görünce müşteri temsilcilerine ulaşmaya çalışıyorsun.
    telefonla arıyorsun açan yok. ınternete bakıyorsun on binlerce insan magdur edilmiş. ödeme iptali istiyorsun bankandan... karşı bankayla görüş havale yapmışsınız bir şey yapamayız biz diyor.
    adresine gidiyorsun taşınmış. ıcra takibinden kaçmak için adres değiştirip durduğu söyleniyor. ulaşmayı becerenlere sanki satış sözleşmesi yokmuş gibi para iade protokolü düzenleyip yolluyor. cimer e kayıt açıyorsun savcılığa yönlendiriyor. şirket tedarikçi problemi yaşadığını iddia ediyor ama facebook ta mağdurların açtığı grupları kapatmakla uğraşıyor.
  • 2.5 sene evvel şubat ayında imei kodu henüz kayda geçirilmemiş ve türkiye'de belli başlı yerlerde satılan samsung telefon aldım. o zamanın parasıyla 1350 lira vermiştim. ama telefonu aldıktan 10 gün sonra ulaştırma bakanlığı'ndan bir mesaj geldi. "eğer telefonunuzun imei kodu '120 gün' içinde birimlerce tescil edilmezse telefonunuz yurt içi erişime kapatılacaktır" minvalinde. 10 gün boyunca yana yakıla günde ikişer üçer defa aramak kâr etmeyince araya bir arkadaşımın orayla iş yapan eski patronunu devreye sokup işi çabucak hallettim. ben şanslı olanlardandım. o gün bugündür oradan birisi birşey almaya kalkıştığında muhakkak vazgeçiririm, çünkü güvenilmezler. satış stratejisine ve ismine bakıp "aa ne kurumsal bir firma" diye aldanmayın. uzaktan yakından alakası yok.

    tanım: hızla dağılıp bitecek olan dolandırıcı firma
  • eşimin bilinçsiz yaptığı alışveriş sonucunda mağdur listelerine bende dahil oldum. anlamadığım şey bu hırsızlığa ve hukuksuzluğa herkesin nasıl sessiz kaldığıdır ve çalışanların da bu hırsızlığa ortak olduğunun farkında olup olmadıklarıdır. kesinlikle çingene tarzı bir müşteri hizmetleri var ve yaptıkları hırsızlıktan başka bir şey değildir. tüm mağdurlara geçmiş olsun, o para elbette bir şekilde geri alınır ama bu seviyesizlikle/hırsızlıkla/hukuksuzlukla muhattap olmak gerçek yorucuymuş.
  • internet sitelerindeki ucuz fiyatlar insanın ruhunu okşasada, bizzat istanbul bakırköy'de ki mağazalarına gidip tesadüfen oradaki bir telefoncu abiyle konuştuğumda bana şöyle söyledi "onlar battı, 1-2 haftadır mağazaları kapalı, sizden paranızı alıp ürün zaten yollamıyorlar, sizde iade süreci başlatıyorsunuz, paranızı borsada işlettikten sonra 60 gün iade sürecinde size paranızı geri veriyorlar, zaten o kadar ucuz olsa xiaomi'nin kendisi gelip burdan alır biz bu işi beceremiyoruz diye" bir söylemi oldu. bizzat sipariş veren bir tanıdığım mahkemeye verdi, diğer bir arkadaşımda bunu açıkladıktan sonra iade süreci başlattı -inşallah parayı kurtarabilir- internette 10 yorumdan 9'u şikayet üzerine, diğer vatandaşlar sorun yaşamasın diye belirtmek istedim.
hesabın var mı? giriş yap