• insanların hayatının nasıl pamuk ipliğine bağlı olduğu gösteren görüntülerdir. iran uyruklu taghavi sayedmojtaba isimli iran uyruklu şahıs, kartal istmarina isimli residence'ın 19.katından insanların kafasına koca şampanya şişesini atıyor.

    düşünsenize ailenizle hiçbir şeyden habersiz aşağıda dolaşıyorsunuz, size veya sevdiklerinize en acısı çocuğunuzun başına bu şişe düşüyor, ölüyorsunuz.
    sonra mahkemelerde hak aramaya çalışma, şahsın yurtdışına kaçısı ve hiçbir şey olmadığını izliyorsunuz. rahatlığa bakın ki bu görüntülerin üzerine bir de havaya ateş açtığı görüntüleri paylaşıyor.

    batuhan çolak olmasa yine hiç kimsenin umurunda olmayacak bir adet o.çocuğu içeren görüntülerdir.

    haber ve görüntüler

    edit 1: şahsın yakalandığı ve deport edileceği belirtildi
  • o şişeyi bir yerine sokmak lazım. bu comar neye güveniyor?

    sevgili akpli kardeşlerim! ordan geçince yukarıdan başınıza bir şey dökülüyor. kafayı yukarı kaldırınca hop ağzınıza içki damlıyor. şimdi bu lavuk sizi günaha sokmuş olmuyor mu? en azından bunun için bir tepki verin. şişe bizim kafamıza geliyor zaten.

    alçak yakalanmış. deport edilecekmis. keşke şişeyle beraber deport etselerdi.
  • türk adalet sistemine göre halkın huzurunu ve güvenliğini tehdit etmeyen bir şahıs.

    edit: sosyal medya sayesinde tehdit ettiği kararı verildi. görüntüler yayınlanmasa ertesi gün aynı boku yemeye devam edecekti, ülke adaletinin bir kısmını sosyal medya sağlıyor yıllardır.
  • kendi ülkesinde yapsa şu hareketi şişeyi götüne sokarlardı.
  • abartıyor muyum bilmiyorum ama ceza kanunumuzda yapılacak bir düzenleme ile bu tarz hareketler sonucunda kimse ölmemiş olsa dahi, ilgili kişiye “olası kast ile öldürmeye teşebbüs etmek” suçunun en azından indirimli bir halinin verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

    aynı şey trafikte makas atan orospu evlatları için de geçerli. öyle trafiği tehlikeye sokmaktan idari para cezası değil, vereceksin alt sınırı 5 yıl olan hapis cezası, bak bakıyım nasıl azalıyor böyle sikik tipler.
  • önümüzdeki 9-10 ayda bazı(!) şeyleri atlatabilirsek, onu atan arkadaşın çok değişik yerlerinde patlatılacak şişedir. hayırlısı olsun.
  • ülkelerinde alkolsüz birayı bile köşe bucak saklanarak içenlerin, aslında ne kadar da hak ettiği gibi yönetildiğinin kanıtıdır.

    kanun, kural, ahlak tanımaksızın, ülkenin her yerini sarmış durumdalar. üstelik sabır sınırlarımızın daha çok başında olduğumuzun farkındalar ve bu yüzden dünyanın hiç bir ülkesinde olamayacakları kadar rahatlar. bir grubun istinası değiller, hemen hemen hepsi ulusal bir görevin parçasıymış gibi aynı kışkırtıcı eylemleri gerçekleştiriyor. her gün dozajı arttıracaklar. iflah olmayacaklar. uymayacaklar, uyuşmayacaklar. bitmeyecekler, çoğalacaklar.
  • sorun 19. kat mı şimdi.
    199. kattan da atsa belli süre sonra aynı hıza ulaşır.
    ilgi: (bkz: limit hız)
    .
    motto: ülkenin içine yabancılar tarafından s.çlyorsa zevk almaya...amaaan "fiziğe" bak.
  • bunu avrupada yap adamı sabun yaparlar. aygır kendinden o kadar emin ki kimler yüz veriyor siz hesabını yapın
  • tek şişe değil ki attığı.. arabanın sunroof'undan da silah sıkıyor.. bunlar niye burada ve bu kadar fütursuz?
hesabın var mı? giriş yap