• 2006 yılında başvurduğumda 200tl gibi "öğrenci bütçesine uygun limit"li karttı.. daha sonraki yıllarda başvuranlara daha yüksek limitli olduğunu biliyorum**. üniversite hayatım 2008de bitmesine rağmen 2011e kadar hem iş'te üniveristeli kaldım, hem de limit aynı kaldı.. yıllık ücret almadığı doğrudur, bunun yanı sıra alışveriş faizleri de güldürecek kadardır .(e o limite o faiz) kredi çekmeye çalıştığınızda ise sistemde gözükmeyerek sicilinizi gayet düzgün gösterir.. (başvuru yapmama rağmen 2010da limit 900tl ye çıkmıştır.)

    bu arada 2011in sonuna doğru kullanma tarihi bittiğinde gayet güzel magenta renginde maximum kart olarak kapıma gelmiştir.. fakat artık adult olduğunuzu gözünüze sokan kartınız 2900tl limit ile yüzünüze çarpmış, extrelerin alt kısmında yıllık kullanım ücretlerinin adı geçer olmuştur..

    ayrıca (bkz: kişinin büyüdüğünü anladığı an)
  • kossskoca iş bankası denilen kurumun az litimitle öğrencilere lutfettiği kart.
    o kosssskoca banka son ödeme tarihini azcık geciktirince, o küççücük limiti için tüm dünyayı ayağa kaldırır bir de.

    card finans'ın öğrenci kartı varken, bu kartın yanına yaklaşmayın yeni öğrenciler!
  • bunu ogrenciye ozel deyip normal kredi kartlarindan farkli uygulamalari oldugunu zanneden arkadaslar icin,

    afedersiniz hicbir boka yaramayan kart. normalde alinan yillik kart ucretinin alinmamasi disinda baska hicbir farki yok diger kartlardan. borcun odenme tarihi gectigi gibi bloke koyuyor kartina. kullanmak istersen ilk basta asgari tutari odemen gerekiyor ondan sonra da bir gun icerisinde aciliyor kart. bugun cok onemli bir isi olan ben bu uygulama yuzunden halledemedim isimi. tamam bu standart prosedur ancak sen ogrenciye ozel kart diye yapiyorsun bu karti. ne numarasi var. ogrencinin en buyuk derdi bunu odeyememek zaten.

    ps: bunu yapan yok derseniz var kardesim. yapi kredinin ogrenci kartinda hic boyle bir uygulama yok. madem sen ogrenci ozelinde kredi kart cikariyorsun, ogrenci ozelliklerini biraz dikkate al bi zahmet.
  • bugun aldigim ekstreye gore 1 temmuz'dan itibaren kart ucreti olarak 20 tl alacak olan kartmis. musteri kaybedecekler sanirim.

    http://c1205.hizliresim.com/x/x/74mnp.jpg
  • yapı ve kredi bankası'nın play card için almaya başladığı 15 liranın akabinde kendisi de 20 liralık kart aidatı belirleyerek kapatılmaya mahkum olmuştur.
  • işte iş bankası işinin başına geçti dedirten bir hamleyle hafiften yolmaya başlayacak kart.
  • teb'den üniversite kartı alınca bunca zaman niye kullandım dediğim karttır. birincisi ve belkide en önemlisi bu kartla puan , bonus vs. birikmiyor kesinlikle ( limitim 900 tl ve her ay dibine kadar kullanıyorum ). puan kazanabilme olayının gerçek olduğunu üniversiteb kart alınca anladım. bunun dışında taksit şudur budur özellikleri kesinlikle bir bonus veya world ile yarışabilecek gibi değil hatta hiçbir numarası yok. e şimdi yılda 20 tl'de keseceklerse bir an evvel kapattıracağım karttır. kendisine çok sevdiğim bir bakınız ile veda ediyorum.

    (bkz: o yok bu yok ne var lan it)

    ekstra:(bkz: üniversiteb)
  • sınırlı limiti ve nakit çekim imkanının olmamasıyla ve tabi ki düşük faiziyle ciddi anlamda işe yarayan ve insanı sınırlandırıran, aşırıya kaçmasını önleyen iş bankasının üniversite öğrencileri için çıkardığı kredi kartı.

    severek beğeniyoruz.
  • 3 yıldır kullanmaktayım.geçen ekstremde 20tl üyelik ücreti kesmişler.tabi aradım hemen müşteri hizmetlerini.daha üyelik aidatı kesmişsiniz o ne ayak diyecektim ki. itiraz mı ediyosunuz hanımefendi hemen ben buradan iadesini yapıyorum 20tl eksik ödeyebilirsiniz dedi.kızmam da kursağımda kaldı
  • çok enteresan insanların müşterisi olduğu bir kredi kartı, banka servisi.

    kart aidatı alındıysa yapılması gereken çok basit. gidip öğrenci belgenizi veriyorsunuz hesabınızın olduğu şubeye, bir de dilekçe yazıyorsunuz (3 dakika falan sürüyor), tamam sizi arayacağız diyorlar. birkaç gün sonra arayıp özür diliyorlar, parayı da geri yatırıyorlar.

    ben hazırlıkta çıkarttırmıştım kartı, tam 4 sene sonra, yani üniversite 3'ün yazında kart aidatı çektiler. bakın hala öğrenciyim ben dedim, ha normal öğrencilik süreniz geçti 4 yıl, o yüzden sizin okul da bitti sandık, belge getirin halledelim dediler. hallettik. geri ödediler.

    mevduat hesabından da herhangi bir para kesilmiyor.

    ha, şimdi burada okuyorum, borcunu ödemeyip, hala kredi kartı kullanmayı bekleyenler var. e tabii ki bloke olacak, senin iyiliğin için bloke o. sonra ağlıyorsunuz işsizim, öğrenciyim, kart borcum var, haciz gelcek diye. işte bu zihniyetiniz sizi gırtlağınıza kadar borca sokuyor zaten.

    ya da 300 lira limiti var zaten koskoca iş bankasına koydu mu ki hemen arıyolar avukata veriyollağ diye ağlıyorsanız, kredi kartı hiç kullanmayın derim.

    özet olarak bankaları hiç sevmem ama bana çok yardımları dokundu, hala dokunuyor, o yüzden candır diyorum. ha, kart aidatını diğer bankalardan geri alabilen varsa, ciddiyim bu konuda, o zaman iş bankası'ndan da isteyin. ailecek yılda 300-400 lira civarında kart aidatı ödüyoruzdur topluca, mümkün olsa keşke geri alabilsem.
hesabın var mı? giriş yap