• isveç'te düzenlenen bravalla müzik festivalinde 28 haziran 2017 - 1 temmuz 2017 tarihleri arasında 12 kişiye tecavüz edilmesi olayıdır.

    organizasyon yetkilileri 2018 yılı için planlanan festivali iptal ettiklerini açıkladı.

    kaynak - kaynak
  • tecavüzcüler isveçlimi acaba.
  • hükümete saldırılacak bir konu olmadığı için önemsenmeyecek bir başlık.
  • bu yil 5.si düzenlenen müzik organizasyonu. ortalama 50 bin kisi geliyor bu festivale. bu gerizekali 5, 6 kisi yüzünden 50 bin kisinin üzerinde insan magdur olacak.

    tabi olaylarin birde söyle bir yönü var o kadar insan varken alanda nasil tecavüze ugrarsin. kadin düsmani ilan edilmeyeceksem söyle olaylarda oldu.

    gözümün önunde kizlar erkeklerin kalcalarina vurup laf atiyorlar, bir problem olmuyor ama erkekler aynisini yaptiginda taciz olarak sikayet ediliyor ve kayitlara geciliyor.
  • isveç'te asla göçmenlerin yaptığı bir suçu göçmenler yaptı diye haber yapmazlar, sanırım yasak ya da bir nevi yayın ilkesi var.

    şunu rahatlıkla söyleyebilirim eğer 10 tecavüz vakası varsa isveç'te 10'u da mülteci kaynaklı şu anda.

    9 milyon nüfusun geçen sene 300 bin tanesi suriyeli ya da afgan mülteciydi. şimdi 1 milyon olmuşlardır.

    boş gezen, isveç västragötalland'dan bildirdi.
  • isveçliler arasında dönen olaylar değil anladığım kadarıyla...
    az önce verilen linkten bir parça:
    “ıt was a modus operandi that we had never seen before: large groups of young men who surround girls and molest them,” ticoalu said. “ın the cases where we were able to apprehend suspects, they were with a foreign background, newly arrived refugees aged 17-20, who had come to sweden without their families.”
    zaten avrupa'da "normal"de en uçuk festivaller bile böyle nedenlerden iptal edilmiyor.
    "young immigrants" kim ola ki? hmm...

    her neyse siz türkiye'nin sorumsuz göçmen politikasının bir beş on yıl sonra nelere gebe olduğunu düşünün bence...
  • buradan isveçli yetkililere sesleniyorum;
    "şu humanizm saçmalığını bırakın artık . suriyeli ve afgan çerçöpleri güzelim ülkenize almayın. lütfen. çok ciddiyim"
  • isveclilerin hemen hepsi duzgun insanlardir, 10 olaydan 10'unu g.tumden sallamiyorum kesin özellikle musluman multeciler yapmistir. hatta abartmıyorum dunyadaki tum tecavuzler muslumanlarca gerceklestirilir ya da ateist gorunumlu gizli muslumandir, hatta bakin vatikandaki tecavuz olaylarini dahi papaz gorunumlu muslumanlar yapmistir. abd deki tecavuzleri de ozellikle siyahi muslumanlar icra eder, abartmiyorum hac takmis bir tecavuzcuyu teksastaki polis merkezinde namaz kilarken gordum. yuzde yuz sasmaz kesinlikle muslumandir bir tecavuzcu. hatta su anda kayit tutuyorum az once almanyanin nouştat beldesinde bir turk tecavuzden yakalandi. bu yaziyi yazarken de en az 20 tecavuz vakasi gerceklestirildi muslumanlar tarafindan. bunlarin hepsi musluman. her 5 snye de bir dunyanin herhangi bir noktasinda tecavuz yasandigi ve bu tecavuzlerin muslumanlar tarafindan gerceklestirildigini biliyor musunuz? yeter artik, yeter yeter yeter!

    ama basin yayinlamiyor gizliyor, cunku basin da bunlarin elinde. bu bilgileri baska hicbir yerden bulamazsiniz. muslumanlar tum dunyaca kollaniyor, tehlikenin farkinda misiniz?
  • avrupa'da almanya'dan sonra en çok mülteci alan 2. ülke isveç imiş. almanya'dan sonra en çok taciz olaylarından şikayet eden 2. ülke de isveç imiş.

    kaynak

    ne desem bilemedim şimdi.
  • aynı olan bizim islam ülkelerinde yaşansaydı 'ne işleri varmış kadın başlarına festivalde' denilir ya da 'uyuşturucu etkisindeki şortlu kadın müzik festivalinde tacize uğradı tarzı haber yapılırdı.

    taciz tecavüz dünyanın her yerinde oluyor. dünyanın her yerinde bireysel olarak kendini yetiştirememiş insan haklarından bihaber bireyler var.

    ancak dünyanın çeşitli yerlerinde bu birey hakları devlet ve organizasyonlar tarafından önemsenirken çeşitli yerlerinde 'erkeğin fıtrafı bu' kafasıyla geçiştiriliyor.

    asıl iki yüzlülük medeni ülkede olunca kuytuya yatıp 'kömsö sös çökörmöyör' derken kendi ülkesinde olunca ses çıkarmamayı bırak birde tecavüzcüyü haklı bulanlarda.
hesabın var mı? giriş yap