• helal olsun kardeşlerime aslan parçalarıdır onlar, türktür. sizin gibi 17 farklı eylatten oluşup da milliyetçilik yapmıyorlardır. aslandır ikisi de, gerçekçidir, vicdanidir, vatanperverdir, türktür. göt italyanlar siz önce kendi içinizdeki birliği sağlayın.
  • gençler bilmez, italya zamanında abdullah öcalan'ı bir süre misafir etmişti.
    türkiye'nin baskılarına dayanamayınca deh dehlemişti apo'yu.

    faşist kelimesinin mucidi italyanları çok de şey yapmayın.
  • türkiye'nin yetiştirdiği iki önemli oyuncu hatta en önemli iki oyuncunun şu dönemde italya gibi terör destekçisi ülkede oynamaları şansızlık.
    erasmustan italyan arkadaşım bile her gün ypg, pkk, abc dbc vs.haberleri paylaşıp propaganda kurbanı olmakta.terör örgütleri italya'da fena çalışmakta. tabii italya'daki türkiye büyükelçiliği orada ne iş yapmakta bilinmez . kendilerini bilmem ama egemen bağış gibi torpille atanan birileriyse pek bir şey de beklemek doğru olmaz...
  • italyan bir senatörün lafını, "italya'nın tavrı" diye yazmak pek doğru değil, amaç da bu zaten, sonra türkler avrupa'ya sit değil, türkler kötü.
  • avrupalılar istiyorlark ki türkler balkan savaşlarındaki gibi kıyıma uğrasınlar, ellerindeki imkanları kullanmasınlar. bu batı avrupada da böyle slav avrupasında da böyle. bosnada katliam yapan miloşeviç ne diyordu bosnalılara? türk artıkları, peki hollandalılar ne yaptı? ellerinde kendilerini kısıtlı bir şekilde savunmaya yetecek olan silahları bile alıp bosnalıları kasapların ellerine terketti. aradan çok uzun bir süre geçmedi, miloşeviçe hayran olan adama nobel ödülünü layık gördüler. avrupalıların bir çoğunda maalesef türk düşmanlığı var ve bu söylenenler de bu düşmanlığın yansımaları.
hesabın var mı? giriş yap