• tuncay sanli'nin biraz degisigi. biraz daha az savunma yapip gol sansi daha yuksek olani.
  • dortmund'un muthis transferi. bu sezon sonunda kim alacak diye bekliyordum.
  • attığı gollerdeki soğuk kanlılığı ile değil, gol sonrası sevinçlerindeki soğuk kanlılığıyla hatırlanacak futbolcu. jürgen klopp'un ellerinde birkaç level daha atlayıp kendini yeni limanlarda bulması muhtemel.
  • dün akşam irlanda karşısında tekniğini konuşturarak sol kanatta çalım atılmadık adam bırakmamıştır. kanat oyuncusu olmasına rağmen pek yüksek seviyede olmayan hızını, çevikliğiyle birlikte kapatmaya çalışıyor ve en azından topu ayağında tutmayı beceriyor. bizim alex gibi işte.

    dortmund formasıyla bu sezon şampiyonlar ligi'nde mücadele ederken, arsenal'e 90.dakikada olağanüstü bir gol atmış ve golden sonra pek de fazla coşmamasıyla şaşırtmıştır. ne var ki, sezonun en iyi maçı olan 4-4 biten stuttgart maçında takımını 4-3 öne geçiren golü attıktan sonra "yok mu beni sikeeeeeennnn" şeklinde bağırmadığı kalmıştır. böyle de garip bir adam.

    keşke fener'e gelse :(
  • 7.5 milyon euro gibi gayet uygun diyebileceğimiz bir rakamla vfl wolfsburg'a transfer olmuştur. dortmund'un çok da ihtiyaç duyduğu bir futbolcu değildi aslında ama çoğu takımda gayet iş yapabilecek kapasitede. yetenekli olmasına karşın mental olarak fazlasıyla dengesiz bir oyuncu ve saha içerisinde hırsını dizginleyemediği bazen saçma işlere imza atabiliyor. dortmund'u tam anlamıyla takım gibi oynatmaya çalışan klopp muhtemelen bunları düşünerek kendisini 1.5 sene gibi kısa bir sürede göndermeye karar verdi.
  • yolu açık olsun dediğimiz futbolcu. ayrılmak istememin yegane sebebi, dortmund'da yeterince forma şansı bulamamamdı demiş.

    http://www.bild.de/…kot-nummer-9-27975442.bild.html
  • ayrıca dortmund kendisini 5,5 milyon euro'ya brügge'den transfer etmiş, 2 milyon kar ederek wolfsburg'a satmıştır.

    dortmund'da 42 maçta 9 gol atmıştır kendisi.
  • vakt-i zamanında trabzonspor'un transferi konusunda anlaşma sağlayıp sonrasında yerine drago gabric'i aldığı futbolcu.
  • jürgen klopp, cl finali için kendisine de bir bilet verileceğini açıklamıştır.

    devre arasında ivan perisic wolfsburg'a transfer olmuştu. 11 mayıs 2013'te eski takımına karşı oynayacak. perisic birkaç gün önce kicker dergisine verdiği röportajda şunları söyledi:

    "ocak ayında en iyi arkadaşıma şunu söylemiştim: iyi izle, ben şimdi gidiyorum ya, dortmund da finale çıkacak. benim için şanssızlık, ama borussia için seviniyorum."

    perisic wembley'de eski takım arkadaşlarına bol şans diliyor. maçın bvb lehine 2:1 ya da 3:1 biteceğini tahmin ediyor ve takımı seyirci olarak desteklemek ister miydin sorusunu şöyle cevaplıyor: "tabii ki davet edilirsem buna çok sevinirim. zaman açısından müsait olursam seve seve orada olurum."

    jürgen klopp ise cevabı geciktirmeden verdi: "ivan, tabii ki sana da bir bilet vereceğiz!" zira grup maçlarında 5 maça çıkan perisic de hala takımın bir parçası olarak görülüyor: "ivan bizim için oynadı, demek ki finalde de onun yeri bizim yanımızdır."
hesabın var mı? giriş yap