• jacobs un türkiyede satışa çıkan yeni kahvesi. sloganı olarak "yumuşak içimli lezzetli kahve" paketlerinin üzerinde yazmaktadır. tansaşdan cam kavanozda 100gr ını 5,50 ytl ye aldım. önce bir fincana 3 çay kaşığı koyup denedim. çok yoğun değildi. heralde az geldi dedim biraz daha derken 5 kaşık atmışım. inanılmaz bir şekilde yoğun ama hala içilebilmekte. jacobs aroma veya nescafe classic cilere hafif gelebilir. nescafe gold un ekşiliğini andıran bir ekşilik mevcut. ama çok kolay içiliyor, şu an sertliğini hiç hissetmediğim halde 5 çay kaşığı kahve atılmış fincanımı yarılamamın sonucu bana fazla kafeinin yaptığı baş ağrısı olarak döndü. bu demektir ki acaip kolay içilen süper uyku açıcı. sevdim kendisini. yüce kraft ın sevdiğimiz ürünü olan jacobs başarılı bir kahve daha yapmış.

    jacobs kröhnung filtre kahvenin de türkiyeye gelmesi dileği ile.
  • test2: jacobs cronat gold + nestle coffee-mate

    önce bir fincana 3 çay kaşığı jacos ve aldığı kadar coffee mate. yani o güzel renge ulaşasıya kadar..

    tadı ise jacobsun aşırı kolay içimliliği yüzünden yok denecek kadar tatsız. o kadar yoğun ki, tadı olsun diye eklediğim iki çay kaşığı daha kahveyi içinde çözmekte zorlandım. baya bi karıştırdım. iş yerindekiler bana baktı yeter dercesine.. dudaklarımdan dökülen kahve damlaları o bardaktan tatmak için aldığım bir yudumda, dedi ki kahve kokusu solumuş havaya.. bu kahve sade içilir
  • vize ya da final haftalarında sabahlara kadar ders çalışan öğrenciler için birebir olan jacobs mucizesi.
  • aromasi yumusak, katki maddelerine gerek birakmayan bi icim kahve. yalniz o ozendiren, can cektiren kahve kokusu bunda yok, orasi kotu iste.
  • jacobs aroma, sonrasında da maccofeenin piyasada bulunamamsı üzerine geçis yaptığım instantkahve çeşidi. içimi çok yumuşak olduğundan dolayı fazla tatmin etmeyip 100grlık kavanozu bir hafta bitirtebilir. sadece içine süt kataılmasını tavsiye ederim. coffee mate tarzı şeylerle iyice kahve tadını kaybediyor.
  • nescafe gold'a çok fena basar bu kahve bence. durmadan içiyorum. ancak her yerde bulunmuyor henüz. genelde migros'da rastlıyorum kendisine. mesela şu an yazlıkta bulamıyorum bu kahveyi, nescafe gold'a kaldım. ve bu çok üzücü.
  • yumuşak içimli bir kahve olmasına rağmen, nescafe gold'un aksine bol konulduğunda sertmiş gibi hissettiren enteresan bir kahvedir. normalde sert kahve seven ben, bunun bir tatlı kaşığı halinden bir şey anlamazken, bir kupaya 3-4 tatlı kaşığı konulmuş haliyle gayet yeterli sertliğe sahip buluyorum.

    şartlar gereği french press ve yarım paket çekilmiş guatemala çekirdek kahvesini uzak diyarlarda bırakıp şehir değiştirmiş biri olarak, züğürt tesellisi babında iş görebileceği tarafımdan onaylandı.

    fena halde bardak boyuyor ayrıca, fazla kahve koymamla ilgisi var mı bilmem.
  • en küçük pakedini yavaş yavaş da olsa 2 aydır tükettiğim kahve çeşidi. evde bulunan bir diğer kahve olan nescafe classic ile karşılaştırıldığında cronat gold'un bariz üstünlüğü söz konusu.
  • tchibo'nun gold'undan güzel olmasına rağmen, dolmalık kırık pirinç misali kırık bi kahve.
  • promosyon olarak toblerone veriyorlar diye aldığım kahve.
hesabın var mı? giriş yap