• insan sevdiği işi mi yapmalı, yaptığı işi mi sevmeli paradoksuna en güzel cevap. yıllarca hem beyaz yakalı olarak çalışıp hem de sevdiği işi yapan, sonunda tamamen hayalindeki işe odaklanan cem ülkü bu dünyanın şanslılarından. küçük yaşlardan beri müziğe hem bir müzisyen hem bir mühendis hem de bir teorisyen gibi yaklaşmış. bütün bunlar olurken evlenip çocuk da yapmış. avrupada dj'lik yapan ülkü şimdi istanbulda. dehşetengiz yerli ve yabancı plak arşiviyle şişli'de bulunuyor. isterseniz dükkana gidip alıyosunuz isterseniz de online olarak alışveriş yapıyorsunuz. sitesine sırf gözü gönlü açılsın diye bile bakabilir insan. beğenmelikli facebook
    sayfası da çok güzel. yayınlanan postlardaki içerik ve iletişim dili çok güzel. beğenin ve postları bekleyin derim
    web sitesi
    facebook sayfası
  • ülkemizde artmakta olan plak sevgisinin en güzel ve yeni duraklarından. dükkana gidip cem ülkü ile plaklar hakkında muhabbet edebilir, olmadı uzaktaysanız da bloguna girip plak nasıl saklanır, nasıl temizlenir, en nadir plaklar hangileridir gibi bilgilere ulaşabilirsiniz. şişliye yolunuz düşerse mutlaka uğrayın derim.
  • "hobinin meslek olması" hayalini, kanlı canlı hayata işleyen cem ülkü'nün bizlere sunduğu cennet.

    okurken, hayaline kavuşmuş ve bunu paylaşmanın mutluluğunu sonuna kadar yansıtabilen röportaj yüzlerde bir tebessum nedeni.
  • türkiye'de plağa adanmış, sahaflar dışında pek dükkan duymadım, bilmiyorum. bu anlamda -eğer başka varsa- öncülerden biri olmayı başarmış, bizi d&r lara mahkum eden müzik piyasasına bir kan olmuş. sadece plak sevenlerin değil, müzik sevdalılarının da uğrak yeri olacağından eminim.
  • haberini okuyunca aklıma tom jones, modern folk üçlüsü, beatles, the good the bad the ugly soundtracki, ajda pekkan, zeki müren vd plaklarını, o plakların karton kapaklarının tasarımılarını getiren, zamanda seyehat ettirip durduk yere çocukluğumu ziyaret ettiren girişim. bir beyaz yakalının esaretini sonlandırıp özgürlüğüne kavuşturmuş olması da bonusu.

    web sitesi, twitter hesabı, facebook sayfası ve instagram hesabı da varmış üstelik.
  • evimde gibi hissettim sözünü yerle bir eden bi mekan, evim bu kadar huzurlu kaliteli ve eğlenceli değil çünkü. sen çok yaşa cem üstad! bu kadar kaliteli müzikleri, bu kadar kaliteli sohbeti hiçbir mekanda tecrübe etmemiştim. parti kur oy verelim cem abi!!
hesabın var mı? giriş yap