• kahvehane kültürlü sığırın kalkıp hakkında karar verdiği kişi , ki bunu özel hayatından çalıntı resimlere bakarak yapıyor. kariyeri bitmişmiş vs. resimlerine bakıp 31 çeken tiplerin, çıkıp buralarda " bir kaşarı daha erittik" triplerinde dolaşmalarına da bayılıyorum. fare dağa küsmüş, dağın umrunda mı kafası. yazık lan, bunlarla aynı oksijeni solumak ne zor.
  • aslinda kendisine yapilanin eski zamanlardaki karsiligi bir insanin yatak odasini dikizlemektir. bugun abd'de ciplak fotografini cekmek gencler arasinda cok yaygin, genclerin yuzde 90'a yakini bir sekilde ciplak fotograf cekiyor ve bunu sevgilisiyle paylasiyor vs. bunu kamuya yaymiyor insanlar. kendi keyifleri icin cekiyorlar ki, yargilamak da kimseye dusmez. hem bir insanin adeta yatak odasina girip sonra da o kisiyi yargilayip fahise diyen kasaba ahlakcisi ikiyuzlu adamlari gostermistir.
  • en tercih edilesi hatun tipidir.

    sokakta hanımefendi, özelde tam bir seks abidesi.

    işte böyle olmalı bir kadın, sokakta seksapelitesini, arzularını ifşa etmeyecek, ama partneriyle başbaşayken de her türlü arzularını sınırsız yaşayacak.

    durmayın siz bok atın, ortalarda yok mu beni sikecek diye gezen kızlara bin basar be jennifer.

    ütopik kadın modelidir!

    bizim kaşarlar anlayamazlar tabii.
  • kaşarmış da bilmem ne, amk on numara hatundur.

    bu iş buralara gelmiş, vay be, hem hatunun mahremine gir, sonra da kaşar. sanki kendisi istedi bu fotoların dağılmasını. başlığı kamiller ile kezbanlar basmış amk.

    size yatakta walking dead hatunlar çok bile, sonra da kezban diye tüm başlıklarda ağlarsınız.
  • hakkında yazılanları okuyunca kendimi "bazı insanlar çiftleşirken sadece bir sprem bırakabiliyor, milyonlarca olsaydı bu çıkmazdı heralde." diyerek insanlığın aptallığına karşı avutmak için çeşitli sebepler ararken buluyorum.

    (bkz: sonra neden bizden facebook çıkmıyor)
  • hakkında bu kadar çok entry girilince tesettüre girdiğini sandığım kişidir.
  • anlasilmasi gereken en onemli olay sudur: kadin (ki kadin gibi kadindir) bu fotolari kendisi ya da sevgilisi icin cekmistir.

    burda kizin bir anasina avradina kaymadiginiz kaldi, ne kasarligi kaldi, ne orospulugu, ne de aslinda sevgililerinize asildigi.

    ya kadin foto cekmis, bu vucudu belki hayatinda bir daha bu sekilde goremeyecegi icin, belki fotograf cekmeyi sevdigi icin, belki sevgilisi istedigi icin, belki fotograf cekerken daha cok tahrik oldugu icin. bunlari hicbir zaman bilemeyiz ama bilmemiz gereken sudur ki, boyle fotograflar cekmis olmasi kadini kasar, orospu, narsist, egoist vs. yapmaz. bunlari yaptigi nerde dusunulur biliyor musunuz, ekonomik olarak ve tabi ki bu dongude kafa olarak geri kalmis toplumlarda. bir seye laf soyleyecekseniz, bu kadar yuksek ahlak muhabbeti yaparken tum fotolardaki her ayrintiyi ezberleyecek kadar bakmis olmaniza laf soyleyin.

    bu arada burda yardiranlariniz icin soyleyeyim, bu sekilde fotografi videosu olan bir suru kiz arkadasim oldu, kendini inanilmaz ahlakli sayan kizlardan daha ahlakli, daha durust ve daha eglencelilerdiler. ha diger taraftan da cok duzgun insanlar tanidim ama sosyal baskidan aldiklari kararlar onlari hep mutsuz etmisti.

    burda ahlak bekciligi yaparken, ciplakligin sende yaptigi etkiyi herkeste yapmadigini, dunyada dusundugunden daha fazla seks dondugunu, insanlarin mutlu mesut seks yapip bunlarin fotolarini videolarini cektigini, birbirlerine masturbasyon videolari cekip yolladiklarini ve guzel hayatlar yasadiklarini bil istedim.

    illa bir seye kizacaksan kendine, kendine kiyamiyorsan milletin ozel dosyalarini calan, bu serefsizligi yaparken aslinda senin benim ozelimizi de tehtid ettigini anlayamadigin hackerlara kiz.

    ha kalbimiz kirilmasin #i #love #turk kizi
  • özelidir, mözelidir, kaşardır, değildir, yayınlanması yasaldır veya yasaktır, teşhircidir, camwhore'dur, değildir, vesairedir, bunlar ayrı bir tartışma olsa da, inkar edilemeyecek bir gerçek var:

    ayna karşısında bu kadar fazla çıplak fotoğrafını çeken bir insan narsistdir.

    tanımı şu şekildedir (google'da "narcissism" diye aratın, google'ın kendi sözlük app'ini ilk göstereceği tanım budur):
    - ing: excessive or erotic interest in oneself and one's physical appearance.
    - tr: kişinin kendisine ve kendi fiziksel görüntüsüne karşı olan aşırı veya erotik ilgisidir.

    eh, yani.

    (not: bu dediğim narsistik kişilik bozukluğu ile karıştırılmamalıdır. mesela bir insanın obsesif olması, onda obsesif kompulsif bozukluk veya obsesif kompulsif kişilik bozukluğu -ki ikisi de ayrı şeylerdir- olduğunu göstermez.)
  • dikkat dağıtıcı etkisi vardır...

    onu bunu bilmem de geçen haftasonu evde x-men serisinin son filmini izleyeyim dedim de bu arkadaş orada raven karakterini oynuyordu. yemin ediyorum filime konsantre olamadım arkadaş tam film kırılma noktalarında bu hatun kişi çıkınca memesine götüne filan gözüm kayıyor fotolar filan aklıma geliyor filimdeki halini fotolardaki haliyle canlandırmaya çalışıyorum gözümde filan... çok acayip bir durumdu...
  • yorumların çoğunu okuyorum, anladığım kadarıyla yabancıların yaşam şeklini ve çıplaklığın onlar için önemsiz olduğunu anlamamış bir yığın var. bak birader, kadının korkusu çıplak fotoğraflarının ortaya saçılması değil, daha çok çıplaklığındaki kusurların onu normalleştirmesi olabilir. mesela; rihanna'nın ayaklarının çirkin ve bacaklarının yamuk yumuk olması onun tanrısal imajına zarar veriyor, yoksa çıplaklığı umursadıkları falan yok.
hesabın var mı? giriş yap