• cm 03-04'te stoper ve sol bek olarak hizmetler vermiş bir kardeşimiz. kariyerine kolombiya liginin independiente santa fe kulübünde devam etmektedir.

    edit: imla
  • kolombiya ligi takımlarından santa fe'de forma giyen 32 yaşındaki sol bek. kariyerinde en başarılı olduğu dönem 2005-2006 sezonunda cadiz formasıyla la liga'da oynadığı dönemdir. o sene dönem dönem kolombiya milli takımında da yer almıştır. şöhretini cm03-04 isimli oyuna borçludur. oyunun en iyi sol bekiydi kendisi pisculichi ile önlüyor arkalı oyunda fırtınalar estirirdi. tesadüf o ki leonardo pisculichi de 2005-2006 sezonu la liga'da mallorca forması giymiş aynı ligde karşılıklı oynamışlardır.
  • -9
    -9*
    -8
    -10*
    -9
  • hiçbir ülkede uyum sağlayamayan cm 03 04 oyuncusu.

    bir oyunumda bu adam kolombiya sınır komşusu brezilyada bile problem çıkarmıştı.
  • maxim tsigalko'nun ölüm haberini gördükten sonra aklıma gelen cm 03-04 efsanesi. o zamanlar bilgisayarım olmadığı için internet kafede oynuyordum oyunu. doğal olarak hangi masada oynadıysam oyun kaydı orada olduğu için her geldiğimde o bilgisayarda oynamam gerekiyordu. masa dolu olduğu için kafeye geldiğimde sırf o masanın boşalması için saatlerce beklediğimi bilirim. bana oyunu sevdiren ve bunları yaptıran da fenerbahçe ile sayısız başarıya imza atarken sol bekte efsane olan de la cuesta'dır.

    edit: imla
hesabın var mı? giriş yap