• 2006 çıkışlı fransız parfüm markası. isim shakespeare'in juliette'inden esinlenmiş ama ilk görüşte kendini farkettirmeyi başarıyor. şimdi bunu hediye edecek bir calamity j. mad madame ya da gentlewoman bulmak lazım.
  • nina ricci'nin torunu romano ricci'nin, shakespeare'in jülyet'ine silah vererek 2006 yılında lanse ettiği parfüm markası.
    silah burada parfümü simgeliyor.

    "not a perfume" isimli parfümü güzeldir ama aslında adı üstünde, parfüm değildir, şişelenmiş c16 h28 o formüllü ambroxandır.

    kokuyu algılamanız kişiye ve tene göre değişiyor; bende belli belirsiz, sabunumsu, musk, amber ve bergamot kokusuna dönüşüyor.

    bu parfümü çok sıcak günlerde, kimseyi ağır parfüm kokusuyla boğmak istemeyip ama yine de parfüm kullanmak istediğimde, sadece en yakınımdakine ya da kendime, belli belirsiz, temiz ve sabunumsu, güzel kokmak amacıyla kullanıyorum.
  • ilginç isimli bir parfüm markası. romano ricci’ye ait olup ilk parfümü 2006 yılında piyasaya sürülmüştür. bu markada en ilgimi çeken parfüm “not a perfume” isimli olandı. tek bir notadan oluşuyor ve her tende farklı koktuğu söyleniyor. büyük bir heyecanla denedim fakat bende belli bile olmadı kokusu.
    öte yandan 2019 yazı için çıkarmış oldukları “vanilla vibes” isimli bir parfüm var ki resmen kalbimi çaldı. en kısa zamanda kendisiyle kavuşmayı diliyorum.
  • into the void isimli unisex parfümü masterpiece.
  • "juliette has a gun" bir parfüm için fazla cool değil mi bu isim?
    2 parfümlerini aldım. gentlewoman ve anyway
    gentlewoman kusursuz. uniseximsi. parfümün afiş fotoğrafı kokuyla alakalı her seyi özetliyor zaten. bunu sevdim.. anyway de fena değil, yormuyor çok iddiası yok ama kolonya kadar kalıcı. tam ismi gibi " neysee"
  • (lust for sun için) tam bir yaz gecesi parfümü. tende durdukça güzelleşiyor. benim köylü burnum pek ayrımını yapamasa da hindistan cevizi suyu, vanilya ve ylang-ylang baskınmış.

    çok güzel hem temiz hem sıcacık bir koku fakat öyle pahalı hissettirmiyor. belki avon’da bir muadili bile vardır. bana avon anımsattı.
  • enteresan şişe tasarımlarıyla dikkat çeken fransız kozmetik markası.
  • not a perfume isimli parfümünü kullandığım markadır.
    bu parfümün kokusuna aşığım. bazen sadece şişenin kapağını açıp kokluyorum ve inanılmaz bir haz bu kokuyu koklamak. öyle de bir şey yapmışlar işte.
hesabın var mı? giriş yap