• allah, kuran çarpsın ki her gün taşıyabildiğim kadar parke taşı, arnavut kaldırımı ne varsa gökten yağdırırdım. çatısı çöksün, camı kırılsın. mahkemelik olmakta sorun değil. cana değer vermeyenin, malının aq.
  • tüh allah kahretsin dükkanları evleri başlarına yıkılsın haysiyetsiz duygusuz insanlar
  • zabıta ne işe yarar çözemiyorum. bekçilere çok laf atıyoruz da zabıtalar bunlardan da beter. bu adamların tek yetkisi simitçi, saatçi kovalamak mı?
  • haklı bulduğum rezalet, kadıköy belediyesi liyakat, hak-hukuk lafta kalmasın! bir zahmet göreve.
  • belediyenin kedilerin olmesinden dogrudan sorumlu oldugunu dusunmuyorum. cok cok cok dolayli bir sekilde evet, olabilir ama belediye sadece sikayete ragmen gaspedilen araziyle ilgilenmedigi icin sucludur. orayi gaspeden serefsize hic girmiyorum zaten. tam bir cakal esnaf profili.

    o kedilerin olmesinin sorumlulari, ricada bulunan hayvansever bir arkadas ve kedileri evden atan o cocuktur. hadi cocugu gectim belki umrunda degildi atti kedileri bahceye de hayvansever bir insan o yavru kedilere en azindan buyuyene kadar her turlu sahip cikardi. bence siz o hayvansever bir arkadasin hayvanseverligini bir sorgulayin. bile bile yavrularin olumunu izlemis.

    yani bu biraz sunun gibi; belediye bize isyeri acma ve calisma ruhsati vermeseydi biz isyerini acamazdik. isyerini acamayinca is makinelerimiz de olmazdi. boylece isyerine giren kedi de is makinesinin altinda dogum yapamazdi. o zaman isyerindeki en sicak, pis ve tehlikeli yer olan is makinesinin altina girip orada dogum yapan kedinin yavrularindan biri de olmezdi. simdi taa en basa donelim, bu yavrunun olumunden bize ruhsati veren belediye sorumlu...

    oldu mu? olmadi...
  • itfaiyeci arkadaşlar merdiveni 45 derecelik açı yani maximum 2.30 metrelik bi duvara dayamışlar, şimdi o duvara tırmanılmıyor mu?

    black mirror bölümü gibi hikaye, 4. kattan ile kedilerin ölümünü çekmek.
  • haklı serzeniştir, ancak mahkemeye vermeniz gerekir diye düşünüyorum. zabıtalık anca işportacıya karşı şahlanan bir meslek.
  • allahın belası, iblis tohumu, bir kaç dangalağın neden olduğu suç ortaklığıdır. insanın ne kadar kötü olduğunu -bir yığın sözde hayvansever mıy mıy entryden sonra bile- göstermiştir. gecemin içine sıçan başlıktır. (not: 4 kedinin babasıyım)
  • ah zavallı kedicikler.
  • çok rezalet bir durum. o mülk sahibi hakkında işlem yapılmaz ise, verdiğim oy haram zıkkım olsun.

    bir de allah aşkına şu kedileri artık kısırlaştırın. kadıköyde her sokakta en az 5 yavru kedi var. eve al al bitmiyor. bu konunun da bir çözüme kavuşması lazım. hayvan severlikle, hayvan sevgisi ticaretini karıştırmayın artık kadıköy sakinleri.
hesabın var mı? giriş yap