• viral olacak görüntülerdir. irlandalı turistten bir tık daha iyi sanki.

    haber: kadıköy’de alkollü olduğu iddia edilen 3 kişi çevreyi rahatsız eden davranışlardan bulununca orada bulunan bir motokurye çevreyi rahatsız eden kişilere adeta mike tyson yumruğu attı. ringi aratmayan o anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

    görüntüler
  • rahatsızlık vereni döveceksek işi gücü bırakıp 24 saat motokurye dövmemiz lazım...

    rahatsızlık bahane, kadiköylü olmayan osmanlı torunu bir akpli olma ihtimali yüksek. karşıdakileri savunmasız görünce cihat modunu açmış.

    edit: şu kezbanı not alın. barzonun teki ağzını yüzünü kırarsa duyar kasmazsınız. görsel
  • edit: uduli buram buram yanlış erkek seçimi yüzünden şiddet görecek kadın kokuyor silerse diye link yarın sevgilinle sokakta öpüşürken, sarılırken "çevreye rahatsızlık veriyorsun" diye dayak yiyip pişman olmazsın umarım.

    motoruyla geceleri egzoz terörü yapan kekonun tekidir muhtemelen. sosyal medyada bu tarz ucuz kahramanları pohpohlamanız ilerde size zarar verecek daha geçen gün gözümün önünde 14 yaşında çocuk ablasıyla tartıştı diye "kadına şiddet" adı altında 3 yetişkinden dayak yedi. o olay da ekşiye düşseydi oh olsun diyecektiniz.

    kavga analizine gelelim; kesinlikle kavga niyeti olmayan kişilerin yanına sakin sakin yürüyüp durduk yere yumruk atıyor adamlar da şaşkınlıktan şoka giriyor muhtemelen, hala saldırsak mı kendimizi ki savunsak adamı mı tutsak diye karar veremiyor.

    amacı gerçekten kavga etmek olan 3 kişiye saldırsaydı o kuryeyin anasını kurye motoruyla gezdirirlerdi.
  • bu videoyu izledikten sonra kuryeye aşık olacak kadınların çıkabileceğine emin olabilirsiniz.

    t: bir adet şiddete meyilli olan kuryeyi barındıran videodur.
  • turunculu elemanın son kaçış efsane. soldaki diğeri de kafaya sağlam yumruk aldı başı dönüyor. direkt kafaya çalışmış.
  • birkaç sene önceki o laf tam işte şimdi yerine oturdu

    bizim irlandalı
  • turuncu renkteki gömleklinin boşuna sopa yediğini düşündüğüm vidyoda yargı dağıtan kişidir.

    on altıncı saniyede yumruğu yedikten sonra on sekizinci saniyede emeklerken kameraya yakalanması trajik olmuş. üzülerek güldüm allah affetsin.

    editasyon: yoktan yere dayak yiyen arkadaşın gömleğinin rengi hakkında.
  • alakasız , rahatsızlık verenleri polise şikayet et, adamlar ona saldırmiyor, kurye direkt onlara dalıyor, hatta turuncu gömlekli vurmuyor bu ona vuruyor, çöple samanı karıştırmayın
  • bunun irlandalı boksör ile alakası yok, o adam gerçekten kendine koordine bir şekilde saldıran adamları hakkıyla tek tek indirmişti, burada kendi halinde dikilen 3 adama sırayla ve konuşur gibi yapıp birden saldıran bir barzo var, ilk adama sucker punch'ı geçirince 2.si yanlarına geliyor konuşmaya onada birden vuruyor , ayırmaya gelen portakal renkli adama da kavga edenlerin arasında girdiğinde yumruğu geçiriyor. doğru düzgün vurmayı da beceremediği için, yumruk yiyen adam şaşkın şaşkın eliyle izah işareti yaparak halen birşeyler anlatmaya çalışıyor o sırada üst üste yumrukları gene yiyor.
    umarım o üç adam , bu hödük herifi ayık ve koordine bir şekilde denk getirir ve kayıt altına alır, o zaman 3 kişiden nasıl dayak yenir izleriz.
  • 3 kişiye turuncu gömlekli eleman dahil mi ?
hesabın var mı? giriş yap