• bir kadının yapılan sevişmeden memnun kalıp kalmadığını anlamak için başvurulan yollardır. kadından kadına değişiklik gösterebileceği gibi, standart bazı uygulamalar da yok değildir.

    mesela sevişmenin ardından kadın hemen yataktan çıkmıyor, erkeğin göğsünde bir süre dinlenmeyi tercih ediyorsa tebrikler yatakta sevişmeden memnun kalmış bir kadın vardır. sevişme sonrası dudağa veya yanağa kondurulan küçük bir öpücük de “çok iyiydin” anlamına gelebilir.

    erkeğin yanında yatıp yüzünde bir gülümseme ile hiç konuşmayan kadın da memnun kalmış kadınlar sınıfındadır. yataktan kalkıp, erkeğin kalkmasına izin vermeden yiyecek bir şeyler hazırlayan kadın da memnundur. ama sanıldığının aksine sevişme sonrasında hemen sigara yakan kadın orgazm olduğu için değil sinirini yatıştırmak için sigara içiyor olabilir, bu sebeple hemen sigara yakan kadın memnun kalmıştır diyemeyiz, dikkat.

    erkeğini öven, ona methiyeler düzen kadın kesinlikle memnun kalmıştır ama gündelik işlerden konuşmaya başlayan kadın memnun değildir. mesela sevişmeden memnun kalmış hiçbir kadın “su faturasını yatırdın dimi?” diye sormaz.

    netice olarak kadınınızı en iyi siz biliyorsunuz ama bu küçük detaylara dikkat etmekte de fayda var. mesela seviştikten sonra vakit kaybetmeden yataktan çıkan kadına dikkat, hele üstüne bir şeyler giymeyi bile beklemeden banyoya koşuyorsa vay halinize.
  • üstüne para vermesi.

    (bkz: oha)
  • (bkz: bidaha bidaha)
  • çok da karmaşık olmayan yollardır. ama siz siz olun asla "nasıldı" diye sormayın.

    (bkz: henüz orgazm olmuş kadın yanağı alı)
  • müşteri memnuniyeti anketi yapmak. te allam.
  • sabah uyandığınızda komidinin üzerinde bir not, salonda ise güzel bir kahvaltı ile karşılaşmak.
  • evdeki yemek masasının yanına iki tane komodin koyuyor, komodinlerden daha yüksek olan yemek masasına sizi çıkartıyor ve centilmence tokalaşıp boynunuza liyakat nişanı olarak en sevdiği dantelli sütyenini takıyorsa muvaffak olduğunuzu rahatça anlayabilirsiniz.
  • diz kapaklari hala titriyorsa memnun kalmis demektir.
hesabın var mı? giriş yap