• birden çok amaca hizmet eder. en önemlisi de, kadın için beyin mastürbasyonudur. bu durum kadınlara özgü olup, pasif cinsel tatmin adı verilmektedir. bir diğer özelliği ise özgüvensizliklerini kısa süreli aşırı doz ilgi yükleyerek gidermeye çalışmasıdır.. günümüzde sosyal medyanın gelişimiyle de artık iş çığırından çıkmış durumda.

    şunun gibi

    yahut şu

    not: bu kişiler tamamen kendi isteğiyle sosyal medyada fotoğraflarını paylaşmışlarıdır.

    erkeklerin teşhirciliğe bakış açısı

    genel olarak teşhircilik, birleşmeye ön hazırlık evresinde olduğu için erkek bu durumu , “ kadın sex istiyor “ olarak algılar. bu yüzden de ezik olarak nitelendirilen “düşük gene sahip erkekler “ bu arkadaşlara ağızlarının suyu akarcasına bakar. aslında erkekler kadınların nasıl hissettiğini bilselerdi bundan zevk almak yerine bu durumdan rahatsız olurlardı.

    erkeklerde neden yok

    bu aslında daha uzun ve evrime girilmesi gereken bi konu. kısaca söyleme gerekirse kadının mekanizması erkeklerin mekanizmasından çok farklı olduğundan ötürü bunun kaçınılmaz sonucu olarakta haz alma şekilleri ve toplum, güdülerin gelişimini farklı şekilde etkilemektedir . bu yüzden erkek teşhicirlikten haz almasada istisnaları vardır. mevzubahse konu olan istisnalar barzo olduğu için teşhirci yerine “ sapık “ damgası vurulmaktadır. ( şırrraaaaak)

    kadınların bakış açısı

    diğer kadınlar genel olarak ait oldukları toplumun kurallarını kullanarak “ sadece kendinden daha fazla teşhircilik yapan kadını “ birtakım yaftalarla ( orospu , kiminle yatıp kalkıyor allah bilir gibi ) dışarı itmeye çalışır. çünkü çevredeki maximum ilgiyi kendisi hakkediyordur. eğer teşhircilik yapan kadın diğer kadınlardan güzel ise, bu sefer kıskançlğın hat safhasını ve insanlara neler yaptırabileceğini görebileceksiniz..

    konuya ilişkin araştırma

    bir boktan anlamayan birtakım uzman sosyolog ve sexologların birlikte yürüttüğü bir araştırma neticesinde teşhircilik, tecavüz gibi sexist tipikliklerin önüne geçmek için “ cinsiyetsiz toplum “ oluşturulması gerekliliğinin altını çizmişler. ve bazı iskandinav ülkelerde ( ilk olarak isveç’te) eşcinseller toplulukları-femen gibi birtakım grupların baskılarıyla tamamen olumsuz sonuçlarına rağmen uygulanmaya başlanmış. ülkemizde ise bunun etkilerini “ mini eteğime dokunma” adıyla yapılmakta ve kadınlar tarafından domine edilen ultra-masterious –embesilliuslar tarafından etek giyip eylem yapmasıyla doğru bilinen yanlışlar kategorisine bir yenisi daha eklenmiştir.

    nedir mi bu olumsuz sonuçlar ?

    uygulanan ülkelerde erkek çocuklarda intihar oranı yüzde bilmem kaç oranında arttı. kadınlar erkekleşmeye başladı, erkeklerde kadınlaşmaya. bu yüzden doğal seçilim gereği ; kadınlar ,erkekte aradığı niteliği , erkekler ise kadınlarda aradığı niteliği bulamadığı için insanlar sevişmek yerine birtakım aletlere ve mastürbasyon dünyasının içinde buldular kendilerini. isveçte bir dönem “ sybian , dildo , şişme kadın , şişme erkek gibi “ oyuncaklarda patlama yaşandı.

    bak kardeşim benim!!! teşhircilik yapanları ve entelektüel maskesi takıp bunları savunan ve kendini haklar koruyucusu ( hak sevici) ilan edenlere uygun yol ile haddini bildirmediğin veya uzman-profesör gibi sıfatları kendilerine yakıştıranların her dediğine mahallenin deli emini gibi “ ayy çok doğru yhaa aklıma gelmişti benim , ama burası türkiye pffff .s “ gibi ifadeler kullanıp " koyun shaun " gibi takip edip , fikirleri bilim ve doğa çerçevesinde tartmadığın sürece evrende basit bir ot olarak yaşayacağının altını çizeyim.
  • (bkz: mini etek erkeği homoseksüelleştirir)
    (bkz: fatih tezcan)

    söylenecek şey çok basit aslında, rahatsız oluyorsan bakma kardeşim. bu kadar basit...

    ekleme: yıl olmuş 2015, hala taciz ile teşhir'i karıştıranlar var. ben bu adama neyi nasıl anlatayım ki şimdi?
  • her işe yarar.
  • "imi biz kindimiz için giyiniyiriz" yalanına sığınarak yaparlar genelde bunu millet saf bı sen çakalsın değil mi teşhirci hanım.
    afedersiniz (bkz: ilgi orospuluğu)
  • kadın yozlaşmasını izleyebileceğimiz gerçek bir parametre.

    öncelikle herkes istediğini giysin tabi evet. ama bu rahatsız oluyorsan bakma diyerek savuşturulabilecek bir konu değil.

    ilk entry gayet yerinde açıklamalar yapıyor, ek olarak kadın kültürünün günümüzde evrildiği çizginin ileri ataerkil dönemden bile daha içinden çıkalmaz bir yerde olduğunu belirtmek gerek. ryan gosling’in 2011 yapımı crazy stupid love filminde bir ibare geçiyor; “cinsiyetler arası savaş bitti. kadınlar egzersiz amacıyla direk dansı yapmaya başladığı an kazandık bu savaşı."
    politik duruşunu önemseyen kadınlar için bir not olarak bırakıyorum bunu.

    konuya dönecek olursak;

    sorunlu bir şey mi, evet.
    giyim kuşam özgürlüğüne dahil mi, evet.
  • erkekler teşhircilik yapsa demediklerini bırakmazlar..
hesabın var mı? giriş yap