• (bkz: kadırga)
  • kamping alanlarında gözümün kaldığı, kendi halinde, çok kalabalık olmayan koy.
  • orta direk aile kamp alanı statüsünden turistik tatil beldesi statüsüne doğru evrim geçirmekte olan güzide cennet.

    ucuza konaklama, lezzetli ve doğal yemek bulunurdu burada, çok değil 2 sene öncesine kadar.

    şimdi hiçbir şeyin ayarını bilmeyen ve fotoğrafını çekip instagram'a atabiliyorsa her hizmete her parayı mübah gören gerizekâlı yurdum insanından ötürü fiyatlar coşmuş. eli yüzü düzgün kamping alanında yarım pansiyon konaklama, güneydeki her şey dahil otel fiyatlarını sollamış, yeme içme seri imâlata kayıyor, fiyatlar almış yürümüş. lüks ve pahalı oteller açılmaya başlamış. gidişat hiç iyi değil.

    umarım bir şekilde popülaritesini kaybeder de standartları düşer. insan alıştığı güzellikleri kaybedince şekeri elinden alınmış çocuk gibi hissediyor.

    denizini hâlâ tek geçerim. kaputaş'la kıyaslardım hep, ama geçen hafta yıllardan sonra çok acı bir şekilde gördüm ki belediye boş durmayıp sosyal tesis yapçam diye içine sıçmış oranın da. cam gibi suyu bildiğin bulanıktı. kadırga koyu hâlâ cam gibi. umarım öyle de kalır.
  • küçük ve güzel sahil.temiz deniz,sakinlik.
  • entel dantel tayfanın son yıllardaki goygoy mekanı. öve öve bitiremiyorlar bir türlü. tahmin edebileceğiniz gibi buranın hiç bir numarası yok arkadaşlar. gittik gördük son derece vasat, hiç bir artısı yok. boş yere gitmeyin bir şey kaybetmezsiniz.
  • assos antik kentine 2 km uzaklıkta olan koydur. sahilin sol tarafında rahatça kamp yapabilirsiniz otellerde çok yardımcı oluyor bu konuda. ayrıca gece gökyüzünü izleyebileceğiniz harika noktalardan biridir. gidin pişman olmazsınız.
  • tatil anlayışları gece hayatından başka bir şey olmayan insanların kötülediği türkiye'nin en temiz koylarından biridir. gece hayatı söylenildiği gibi yoktur ama gece hayatının olmamasının verdiği sessizlikte çoğu yerde yoktur. geceleri kumsalda yıldızları seyretmek gerçekten çok güzeldir. denizi çok temizdir, bir anda derinleşir. balıkları görerek yüzmenin verdiği keyfi son derece güzel yaşatır.
  • sadece yüzmek için gidilmesi gereken sakin yer. gündüz yüzeyim, gece barlarda gezeyim diyorsanız hayal kırıklığına uğrarsınız. denizi, insanları, esnafı muhteşem. kamp yerleri aşırı ucuz ve tüm imkânları fazlasıyla bulunduruyor.
  • zeytin ağacının gölgesinde oturuyorsunuz, biraz zeytinyağı, kekik ve kızarmış ekmek istiyorsunuz. size çiçek yağı getiriyorlar. dikkat etmek lazım. birini tutsan başka yerden gol atmaya hazır sözümona turistik tesisler yatağı.

    (bkz: şahmat cafe)
hesabın var mı? giriş yap