• kalp ameliyatlarının yüzde 30'u kan stokları azaldığı için ertelenmeye başladı. eskiden güvendiğimiz, okulda armasını kollarımızda taşıdığımız kızılay'ın bugünkü geldiği nokta içler acısı. kerem kınık acilen istifa etmek zorundasın. halkın güvensizliğini kazanan, içi boşaltılmış bir kuruma kimse kanını bile bağışlamak istemiyor işte. bu güveni tazelemek zorunda olan her kim varsa elini taşın altına koyacak. koymalı.bu işin şakası yok.
    edit: kızılay'ın kan bağış stratejisi değişmiş durumda bildiğiniz gibi değil.
    kaynak: https://www.ntv.com.tr/…iyor,y6rogmbfcu64zgxxi-y6qa
  • gün geçmiyor ki ülkemde şok olmadan 3 gün yaşayayım.

    yani geldiğimiz noktalarda artık dibi görmeye başladık. hatalar yıllardır var ancak bu elbette şahsi fikrim.. ama şu gelinen noktadaki hatalar telafisi olmayan hatalar. nasıl üstesinden geleceğiz hepsinin bilemiyorum.
  • koca kızılay’ı ne hale getirdiler insanlar hayati önemi olan kan bile bağışlamıyor artık. allah belanızı versin.
  • düşünün tüm ülke sizden nefret ediyor. ama ülkedeki tek adam, reis sizi seviyor ve sayıyor. sırf bu sebeple size hiçbir şey olmuyor ama insanlar canından oluyor. işte niye akp’nin oyları düşmüyor diye merak ediyorsunuz ya? reis’in iyi tarafında olmak bu kadar karlı bir iş. sizin ufak çıkarlarınızın insanların canından daha değerli olduğu bir düzen, bencil ve cahil insanlar için cennettir.
  • bu ülkede doktor kaldı mı?
  • ülkede hiçbir kurum kuruluşa güven kalmadı. kaç yıllık kızılay ne hale geldi. kurumları bu hâle getirenler hâlâ işlerinin başına hiçbir şey yokmuş gibi devam ediyor. düzen böyle olunca kimse değil kan, günahını dahi vermek ya da emanet etmek istemiyor.
  • tanıdığım biri ilaç olmadığı için kalp ameliyatı olamıyor ama siz yine kan stoğu yok diyin. nasıl olsa ne verilse inanacak necip milletimiz var.
  • şahit olduğum kadarıyla hasta yakınlarından yeteri kadar kan bağışı alındıktan sonra kalp ameliyatları yapılıyor. bir tanıdığım ameliyat olduğunda çevremizden insanlarla birlikte kan bağışı yapmıştık. aynı kan grubu olup olmadığına da bakmamışlardı. şu anki durum zor bulunabilen kan grupları için mevcut stoklar için olabilir.

    diğer taraftan neyin inadı bu anlamak mümkün değil. aldıkları maaşları vatandaşların sağlığından daha çok mu önemsiyorlar yani anlayamıyorum.

    yine de imkanı olanlar, sosyal medya kan duyurularını takip edip ihtiyacı olanlara yardım etme konusunda duyarlı olalım, lütfen. kan bağışı hayat kurtarır.
  • deprem günü çadır satanların sorunudur.
  • bu adamın kıymeti harbiyesi nedir? istifa etmeli derhal. bu adamın koltuğu milletin canından daha mı kıymetli? siyasi iktidar neden müdahale etmiyor anlamak mümkün değil?
hesabın var mı? giriş yap