*

  • margaret weis & tracy hickman'ın bilinen beş serisinden biri. yoğun dini nosyonlarla işlenmiş farklı bir seri.

    n.
  • herkesin büyü yetenegi olan bir diyarda sıfır büyü yetenegi ile dogan joramın büyüyü emen bir kılıç yaparak büyü yapanlara dalması olarak özetlenebilecek üçleme okunmayacak kadar sıkıcıdır. başlayıp başlamama arasında kaldıysanız boşverin başka yapacak birşeyler bulun derim.
  • üçleme niyetiyle yazılıp da dördüncüsü de çıkmış olan fantastik kitap serisi. kitabın ana kahramanları büyüsüz ama güçlü olan joram , inancıyla sorunlar yaşayan katalist saryon ve aynı zamanda hem fizban kadar komik hem de tasslehoff kadar yavşak olabilen büyücü simkin'dir.

    ilk iki kitapta insan bağımlısı olur. üçüncü kitabın ortalarında "hasktir lan!" denilir ve seri ya daha fazla sevilir ya da okumaktan vazgeçilir.
  • biraz önce bitirdiğim, başladığıma da okuduğuma da pişman olduğum kitap dizisi. hele de ölüm kapısı* ve kahinin gülü serisinden sonra okunuyorsa insanın içine kesinlikle fenalık getiriyor. ilk üç cilt, kör topal okunsa da, eklenti ve zorlama olduğu her satırından belli olan karakılıcın mirası adlı dördüncü cilt hepten baygınlık veriyor.
    dizinin tek sürükleyeci karakteri simkin , simkin e ne olduğu ve ne olacağını merak etmesem diziyi okumayı yarıda bırakırdım. iyi ki para vererek almayıp * * okuduğum için sevindiğim margaret weis ve tracy hickman a hiç yakışmayan dizi.
  • ikinci kitabın sonunun hayatımda okuduğum en başarılı finallerden biri olduğuna karar verdikten sonra üçüncüsü çok boktan gelen seri. ilk iki kitabını okuyup bırakın seriyi merak etmeyin 'joram' nereye gidiyo falan
hesabın var mı? giriş yap