• halk arasında kullanılan kısa adıyla, karşıyaka iskelesi.
  • 07:55 konak vapurunun üzerinden gün ve güneş bir başka yükselir..
    (bkz: bostanlı vapur iskelesi)
  • gecenlerde bir martinin hunharca uzerimize sictigi iskele. *
  • karsiyaka çarşi'nin denize acildigi yerde garabet abidesi gibi duran, zevkten ve estetikten yoksun 3 katli çirkin yapi. çarşı'dan yuruyen birinin denizi gormesini tamamen engeller. niye tam o noktaya yapildigi, neden uc katli oldugu, neden bu kadar çirkin oldugu ve niye kimsenin aklina burayi yikip birazcik daha sağda veya solda tek katli ve estetik olanini yapmanin gelmedigi gibi sorularin cevabinin ise para ve mallikla alakali oldugunu dusunuyorum
  • temizlikten nasibini alamamış bazı insanımsılar nedeniyle, görevli personeline bol sabır ve sağlam mide dileğinde bulunduğum, mümkünse pazar günleri uzak durulması gereken iskele. off.

    pazar günleri karşıyaka'dan göztepe ve üçkuyular'a hiç sefer yok. bu nedenle el mahkum vapurla ancak bostanlı-alsancak ya da konak'a geçiş yapabiliyorsunuz. hafta sonu ve de öğrencilerin tatillerinin son günü oluşuna bir de havanın güzelliği eklenince sanki izmir ters çevrilip de iskeleye silkelenmiş bir görünümdeydi. ah ah, biraz da neyi nereye yapmaları gerektiğini bilen, toplum sağlığını da düşünerek davranabilen kişiler olabilseydik. hayal.

    yukarıdaki entry'lerde değinilmiş, çok estetik bir yapı değil. güzel yanı ne derseniz, iskelenin hemen önünde dizi dizi duran gevrekçiler. hem normal, hem de iki katı boyutta olan simitler çok cazip görünüyor. bir de vapur iskelesi'nin hemen karşısında iş bankası kültür yayınları kitabevi var. vapur saatini beklerken şöyle bir uğrayıp, bakınabilirsiniz. hoş.
    not: izdeniz vapur saatleri
  • izmir de iyice çomar kitle görünür oldu amk
hesabın var mı? giriş yap