• tanesi 60-70 tl ye aldıkları sandalyeleri sırtlayıp, miğfer dibi kuşatması yardıra yardıra
    giden uruk-hai ordusu gibi boğaz hattında boş buldukları her yere doluşup kamp sandalyesi kuran bu güruh yüzünden o bölgelerden geçmek imkansız hale gelmiş.
    kuleli sahilinden beylerbeyine kadar her yer kamp sandalyeli dallamalar tarafından istila edilmiş durumda. bu muhitlerden yürüyerek geçmek bile imkansız.
    katlanır kamp sandalyelerinin kontrolsüz satişinin önüne geçilirse yol kenarlarina 2 sira araç park edilmesinin de önüne geçilebileceğine inanıyorum. zira katlanır kamp sandalyesine sahip olmak + 50 tl lik lpg bu tip istilaları tetikleyen unsurların başinda gelmektedir. kamp sandalyesi +50 tl lik lpg, kartalin, doblonun arkasinda çay ve meşrubat satan iskemleli korsan girişimleri tetikliyor. kartal bagajinda çay ve meşrubat satanlarin varligi bölgeye araplari çekiyor. araplar var diye taksiciler o bölgede ring yapmaya başliyor, çekirdekcisi, baloncusu vs derken bu durum katlanarak devam ediyor ve istanbulda ki bütün sahiller rezalet bir görüntüye bürünüyor.
    bir istanbullu olarak sayin imamogluna sesleniyorum.
    başkanim lütfen istanbul'da futursuzca kamp sandalyeleri suretiyle parklarin ve kaldirimlarin işgalin önüne geçilsin.
    daha önce mangali yasaklamaniz gibi parklara katlanir kamp sandalyesiyle girisleride yasaklamaniz istanbula rahat bir nefes aldiracaktir.
  • her şeye ''xx terörü'' denmesinden pek haz etmesem de, tenha yerlerin genelde bu arkadaşlar tarafından kirletildiğine defalarca şahit olduğum için bu sefer karşı çıkmayacağım. harbiden boş bi güruh bunlar. beyaz atletle mangal yelleyen dayılardan bile daha çok kirletiyorlar çevreyi. oturacak yer sıkıntısı olmadıklar için de her delikten çıkabiliyorlar. genelde de bomonti ve tuborg gold şişeleri ve slim sigara çöpleri bırakıyorlar oturdukları yerde.

    sigara izmaritini yere atan teröristler dahil çöplerini toplamayan herkes çatır çatır yargılanmalı.
  • tebrikler. kamp sandalyesini de kutuplaştırmayı başardınız.

    (bkz: orospu çocuğu kamp sandalyesi)

    amme hizmeti edittosu: yazar metonymics sağ olsun uyardı:
    (bkz: 2021 yangınları yardım ve dayanışma platformu)
  • nasıl bir terör bu görsel var mı?
  • terör müü? pandemi boyunca yoldaşım oldu, mis gibi havada tatlı tatlı göl kenarında oturmak müthiş keyifli oluyor
  • zengin tayfa sahil boyunca uzanan lüks kafe ve restoranlarda takılsın sorun yok, orta direk sandalye atmış sahile çayını içiyor, yetiş ya imamoğlu!
  • bir yerlerde bir kamp sandalyesi aniden canlanıp, üzerine oturan göte saldırıda bulunmuş gibi bir sahne canlandıverdi gözümün önünde.

    (bkz: bilmem ne terör örgütü diye başlık açan sığırlar)
    (bkz: her şeye terör örgütü diyen terör örgütü)
  • (bkz: her boka terör diyen dalyarak)
    ota boka terör örgütü diyerek bu kelimelerin anlamını kaybetmesine yol açıyorsunuz farkında değilsiniz.
  • bence çok güzel,samimi bir görüntü oluşturuyor;insanlar belirli aralıklar ile birbirlerini rahatsız etmeden aynı tip sandalyelere oturup,aynı manzaraya bakarak dinleniyorlar.
hesabın var mı? giriş yap