• adını kurucusundan alan eskişehir menşeili sirke üretici firma. ürünleri batı anadolu ve marmara'daki marketlerde yaygın olarak bulunabiliyor..
    (bkz: http://www.kemalkukrer.com.tr/)
  • reklamında 70 yaşındaki kadına "ben de istiyorum kemal kükrer" dedirten basit bir espriyle 90 yıllık bir markaya yakışmayan reklamları olan sirke üreticisi.
  • knorr'un acı sosuna fiyatıyla çok iyi bir alternatif oluşturduğu için dikkatimizi çeken ve takdirimizi kazanan bu isimle, her akşam yemeğinde masamızda bize eşlik ettiği için samimiyetimiz artmış, kendisinden "kemal abi" şeklinde bahseder olmuştuk. sonradan soya sos ve sirkelerini de kullanmaya başlamıştık ama "kemal abi" dediğimiz zaman sadece acı sosu refere etmekteydik. ne yazık ki zamanla başka bir "kemal abi", boyunu çok aşan ve bütün milletin takdirlerini kazanan marifetleriyle artık bizim bu sevimli parolayı kullanmamızı engellemeyi başardı. bu akşam da tv'de ilk defa reklamına rast geldik, pek hoş olmamış ama.
  • çifte anlamlı cin reklamı olan şahane sirke markası... dün şahit olduğum reklamında bilincimi kaybetmeden önce duyduklarım, hatırladığım kadarıyla şöyleydi:

    50 yaşındaki kadın: - kemal kükrer 40 yıldır şöyle böyle... (ballandırarak anlatıyor)
    90 yaşındaki nine: - neeee! aaaaaa!
    50: - onun çok özel bir yeri var...
    90: - anaaaaaa! e kocan varken de mi vardı??? abooooo!
    50: - kocam da onu çok seviyor!
    90: - amanıııınnn! (bunlar iyice yoldan çıkmış!) neler duyuyoruuuuum!
    50: (buraya dikkat) tabi... kemal kükrer herkese zevk veriyor! ahhhahaayt!
    90: (teyze daha ne desin boncuk boncuk bakıyor) - ........................

    böyleyken bir de son slogan patlatıyorlar. işte o an kendimi kaybediyorum.

    "kemal kükrer. mutfağınızda son sözü o söyler."

    tatatataaaaaaaaaaaaa! harikasınız!
  • sinan cetin kokan reklamlari olan firma.
  • şu günlerde ekrandaki en katliam reklamlardan biri oldukça yapmacık, en kısa zamanda sona ermesini diliyoruz.
  • reklamini siktiredip sirkesine bakilasidir.
  • az önce izlediğim tv reklamında, küçüklüğümüzden beri kabul ettiğimiz, bağrımıza bastığımız yaşlı ton ton teyze şirinliğini "ben de faydalanmak istiyorum bu kemal kükrer'den" repliğiyle bir güzel deforme etmiş olan sirkeci firma..
  • korkudan alamıyorum ben bunu; dehşet başarılı bir reklamı var demek ki...
  • bir teyzenin "kemal kükrer'in her şeyi zevk veriyor, tat veriyor" dediği gayet salakça reklamından önce sözlükte hakkında girilen entry sayısı 1 iken şu dakika itibariyle 13'tür. demek ki 'teyze' mefhumuna ve rahmetli kemal kükrer'e açıkça saygısızlık anlamına gelen ve gram zeka içermeyen bu iğrenç reklam amacına ulaşmıştır.
hesabın var mı? giriş yap