• an itibariyle yıldız milli takımın ve tofaş'ın kosova kökenli point guard'ı. saha görüşü ve soğukkanlı takım idaresi gayet iyi olsa da yaşının verdiği tecrübesizlikle ara ara basit hatalar da yapabiliyor. hakkında sabah gazetesinin ürettiği, barcelona'ya 1 milyon dolara transfer haberleri ise yine an itibariyle gülüp geçilecek cinsten. tamam; çocuk yetenekli, ama ricky onun yaşındayken o efsane final maçını oynuyordu yıldız takımında, el insaf demezler mi adama ricky'ye 3.7 milyon euro'cuk bonservis ödenmişken kenan'a 1 milyon verilirse...
  • 1995 doğumlu tüm avrupalı oyuncular arasında en yüksek potansiyelli oyunculardan biri. hakkında konuşmak için çok erken olsa da çok büyük bir yıldız olma potansiyeli var. özellikle uzun kolları gelişimini tamamladığında müthiş bir kanat genişliğine sahip olacağının sinyallerini veriyor ama tabii ki daha öğrenmesi gereken daha çok şey var. umarım potansiyelinin tamamını ortaya çıkarmayı başarabilir.
  • o uzun kolları ve oyun görüşü ile oyununu gelişitirirse yeni diamantidis olabilecek kapasitede bir oyuncu. ancak çalışmazsa ve şutunu istikrarlı hale getiremezse hakan demirel de olabilir. tofaş yıllardır büyük guard prospect'leri yetiştiriyor. saymak gerekirse
    (bkz: levent erden)
    (bkz: cüneyt erden)
    (bkz: mustafa güçyetmez)
    (bkz: halil kutruza)
    (bkz: hakan demirel)
    (bkz: can altıntığ)
    sadece cüneyt büyük yeteneği ile bir yere gelebildi. oyuncu gelişimi kendisi kadar kulübün de sorumluğundadır diyerek entry'mi bitiriyorum
  • basketbol altyapımızın yetiştirdiği yeni yıldızlardan biride kendisidir.1.96 boyunda gard pozisyonunda oynamaktadır saha görüşü ve takımı yönetme kabiliyeti üst düzeyde olan bir oyuncu ancak en büyük handikapı şutunu bir an önce geliştirmeli yoksa nba de bir yıldız olabilecekken bizim liglerimizde tozu dumana katacak bir oyuncu olarak kalır.
  • bugün polonya'da başlayan fiba u18 avrupa basketbol şampiyonası'nda forma giyecek tek 95 doğumlu basketbolcu. kendisinden yaşça büyük oyuncuların yer aldığı bu şampiyona'da başarılı olursa nba için büyük bir adım atmış olur.
  • fiba u18 avrupa basketbol şampiyonası'nın en iyi 3. beşine seçilmiştir. avrupa 3. sü olan milli takımımızın en değerli oyuncusu olarak gösterilmiştir.

    http://www.eurobasket.com/…etball.asp?newsid=235875

    buna karşın asist ortalaması beklentilerimin altında kalmıştır. saha görüşü bu kadar gelişkinken 25 dakika ortalama süre bulduğu şampiyona'da en azından 4 asist ortalaması tutturması gerekirdi.
  • türkiye basketbolunun geleceğidir. enes kanter ile birlikte stockton-malone bile olabilirler hatta.
  • çok iyi uzunların geldiği bir sonraki milli takım jenerasyonunda ihtiyacımız olan oyun kurucu. bu çocukta olmazsa sanırım uzun yıllar kaliteli pg eksikliğini yaşayacağız.
  • daha şimdiden başlamış you know'lara.

    http://www.youtube.com/watch?v=8lmsjlq45mg
  • iğrenç bir sese sahip.işkence olarak kullanılmaya müsait.
hesabın var mı? giriş yap