• misafirlere söylenen yapmacık söz
    vay kimler gelmiş efendim
  • nazan öncel in dün çıkan durum şarkıları albümünde manuş baba ile yaptığı düet şarkı.çok iyi olmasa da dinlenesi var gibi.bir de nazan öncel'in yıllardır süren deniz akel takıntısı bu klipte de devam ediyor maalesef.kadın 20 yıldır aynı formda klipler çekip duruyor.
    zamanla kulağa daha hoş geleceği kanısındayım.
  • nazan öncel'in manuş baba ile birlikte yorumladığı ve vay vay vay kimler gelmiş? soru cümlesini dillerimize pelesenk etmeye kararlı son çalışmasının ismi ve muhteşem klibi de taze taze kanallara düşmüş buyrun

    nazan öncel-manuş baba- kimler gelmiş
  • sanki böyle bir enerjik olabilecekken, zorlanarak şarkı söylemiş gibiler. silah mı dayamışlar anlamadım ki? eski şarkılarından otomobil'e benziyor biraz müzik, belki ondan böyle bir canlılık bekledim şarkıdan, bilemiyorum.

    nazan öncel'i ayrı severim, manuş baba'yı da severim; lakin bu şarkı olmamış.
  • nazan öncel'in 1000 mt öteden görüntü verdiği klibe sahip yeni şarkısı.

    sırf aşkitom ve sakin ol şampiyon ayarında ( ayarında dediysem rezilliğinde demek istedim) bir şarkı olmaması bile beni mutluluklara boğdu. gerçek nazan bu çünkü.
  • klibi paint terk.
  • nazan öncel’in “börekler açarım sana” şarkısına farklı sözler yazıp piyasaya sürdüğü vasat şarkısı..içinde farklı bir ses olmasa çok dikkat bile çekmeyecek gibi..yani 20 yıl boyunca bir insan hep mi aynı tarz şarkı yapar..yapılıyor işte..
  • vay vay vay kimler gelmiş ! şarkıyı kötülemek için bazı sezen fanları üşüşmüş başlığa. yazık üzülüyorum halinize çok ergensiniz hala yaşınız kaç olursa olsun. 60 yaşına gelmiş iki kadın, eğrisiyle doğrusuyla yaşamlarının büyük bir kısmında türk sanatına büyük eserler bırakmış, kilometre taşı olmuşlar ve zaman zaman birbirlerine rakip olmuş, zaman zaman destek. bana kalırsa bu saatten sonra onlar için hala sanatlarını icra edebiliyor olmaktan daha önemli olan bir şey varsa o da gece kafalarını yastığa rahat koymaktır eminim. onlarda ego kaldı mı bilmiyorum ama siz koyu fanlar kibirinizde boğulmak üzeresiniz üstelik emanet nimetleriniz, etrafa saldığınız bu zehrin kaynağı sizsiniz bunun farkına varın artık ve bu zehir hücrelerinizi öldürüyor.
hesabın var mı? giriş yap