• bıraksan iki koyun güdemeyecek adamlardır.
    şans eseri laboratuvarda koluna bacağına çarpan alet edevatla bir şeyler yapmışlar işte.
    ne gereği var bu listeyi burada ifşa etmenin, ben de buna tutuluyorum.
    şimdi baktım filozof filan da var, ulan felsefeden ne hayır gördük, filozoftan medet umalım.
    te allahım yarabbim, ekonomist ne zamandan beri bilim adamı olmuş kardeşim, hasta etmeyin adamı.
  • her olaya, her hastalığa, her duruma örnek olarak verilen einstein burda da karşımıza çıkmıştır. ancak kendisi ateist değil bir agnostikdir.
  • bir fayda ölçer olarak akp zihniyetinin faydalarını kabul etmeyeceği ateistlerdir.
  • (bkz: atesit olmanın başkasına faydalı olması)
    (bkz: başkasına fayda sağlama temelli ateist olma durumu)
    edit: düşünün sözlük bkz bile veremiyor o kadar faydasız bişey bu
  • bu listeye itirazlarını getirenler, aynştayn o lafı "tanrı cellü celali zar atmaz et padre fili sipiritu sankti" demiş gibi motomot algılayıp nasıl oluyor da kendilerini madde ötesi düşünebilen, ateistleriyse bu üç boyut ötesine zihin yettiremeyen insanlar olarak görüyorlar ki.. allah kahretsin diyen adama "bak inanıyorsun işte" demeleri gibi.. tamamen motomot çalışıyor lan kafaları.

    ona bakarsan carl sagan da açıktan ateist dememiştir kendine.. agnostik takılmıştır hatta. al ben de gol diyeyim de merminiz olsun*.
  • "tanrı asla zar atmaz" sözüyle einstein'in çıkarılmaya çalışıldığı ünlü ateistler. hahahah :) derdiniz bitmedi şu ateistlerle. bırakın adamları, daha doğrusu bırakın karşılıklı birbirinizi.

    bu sözün geçtiği solvay 1927 kongresinde, bohr-einstein diyaloglarında determinizm in asıl konu olduğunu ve atom-düzeyinde determinizm in tartışmasını bilmeyince yanlış çıkarımlar yapılıyor.

    aynı şey karl marx'ın dediklerinden de çıkarılır bazen.

    şimdi bu bana bir güzel bir hikayeyi hatırlattı.

    köyün birinde adamın biri, hiç namaz kılmamasıyla ünlüymüş. bir gün dayanamayıp biri bu adama neden namaz kılmıyorsun, diye çatmış. adam da demiş ki "kuran'da namaz kılmayın yazıyor, ben de kılmıyorum" demiş. cemaat çılgına dönmüş, adam da gelin göstereyim demiş, bir bakıyorlar ki hakkaten "namaz kılmayın" yazıyor, adam da inatla parmağıyla bastıyormuş. sonra biri adamın parmağını kaldırmasını istemiş, adam mırın kırın ettikten sonra bir bakıyorlar ki "abdestsiz namaz kılmayın" yazıyor.

    işte siz de o parmağı bastırdığınız için istediğiniz anlamı çıkarıyorsunuz. bilime katkının ateisti teisti olmaz. medeniyeti bir adım ileriye götüren adam mecusi de olsa bir adım götürmüştür.

    merak ettiyseniz söyleyeyim, teistim.
  • artık savunan kimsenin kalmadığı lamarksizme eleştiri getirmenin ateist olmaya engel olduğunu düşünen garibanların sandığının aksine isaac asimovu ateist olduğu için ateist olarak gösteren liste.

    ah şu ayara doymaz troller vol -1000-
  • kendilerine bile faydası dokunmaya deistliğe kısmen bir süre sonra acizlikten göz kırpan, karnı aç ama kuyruğu dik insanlar.
hesabın var mı? giriş yap