• bir birey.
  • istanbul lgbti dayanışma derneği yönetim kurulu üyesi ve demokratik kadın hareketi sözcüsü.

    "kıvılcım, onca emeğe rağmen diren’in taleplerini gündeme getiremediklerini, trans kimliğinin eylemi görünmez kıldığını ve diren’in sesine soluk olmak için 6 şubat’tan itibaren ölüm orucuna başladığını duyurdu."

    http://sosyalsavas.org/…-arat-olum-orucuna-basladi/

    isyan sebebi yerden göğe kadar haklı bu alçak dünyada, isyan biçimine de saygı duyuyorum. sadece en büyük dileğim, inadına yaşamayı tercih etmeleri.. bu şekilde bu bencil dünyaya karşı hepimiz daha güçlü hissederiz.

    umarım yeterince gündeme gelir ve kamuoyu baskısı oluşur..
  • dün sabah saatlerinde saldırıya uğramış trans kadın aktivisttir. umudun, direnmenin, var olma mücadelesinin sembolüdür. saldırının ardından sımsıkı sarılın birbirinize diyendir.

    “ bu karanlığın içinde her birinizin yüreği ilişkilendiğiniz her bir insana yaşam kaynağı oluyor. sımsıkı sarılın, öpüp, koklayın birbirinizi. yoksa bu karanlık daha çok insan yutacak. iyiki varsınız dostlar, iyiki varsınız. varlığınız daim olsun. bu vesile ile istanbul ve ankara’da katledilen trans kardeşlerimden özür dilerim. daha yaşanılır bir alan yaratamadığımdan. yolunuz ışıklı olsun. ”

    https://mobile.twitter.com/…973621035462483968?s=12

    https://goo.gl/usyhps
hesabın var mı? giriş yap