• tam 13 yaşından 16 yaşına kadar kız çocuğunu taciz eden, takip eden ve en sonunda kızın evini basıp kafasına ateş eden saplantılı pedofil sapıktır.. kız 16 yaşında bu sapık 35 yaşında.

    ensesinden vurulan kız çocuğunun durumu çok çok ağırmış. henüz vefat etmemiş. umarım kurtulur. ama çok zor. ne olacak bu işin sonu anlamak çok zor. hem kadınlar hemde çocuklar inanılmaz bir tehdit altında.

    kadınlara ve çocuklara yönelen şiddet, pkk teröründen bile daha fazla can alıyor ancak kimse oralı olmuyor. sorunu görmezden geliyor. kadına yarım insan, erkeğin malı, alınıp satılan bir meta gözüyle bakıldığı sürece sürekli kanayan bu yara asla iyileşmez.. istanbul sözleşmesinden çıkan zihniyet bu ülkeyi bu hâle getirdi. kadına şiddet zaten kronik bir sorundu. iyice azdı.

    --- spoiler ---

    istanbul'da selim tekin, zorla evine girdiği 16 yaşındaki beyza doğan'ı banyoya götürüp ensesinden tabancayla vurarak yaraladı. daha sonra saldırgan şahıs, aynı silahla intihar girişiminde bulundu. doğan'ın teyzesi duruma isyan ederek, "beyza'yı 5 kere kaçırdı. annesi babası 35 kez şikayetçi oldu. 13 yaşında 16 yaşına kadar bunları yaşadı. bu adam niye tutuklanmadı?" dedi.

    --- spoiler ---

    kaynak burada
  • "beyza'yı 5 kere kaçırdı. annesi babası 35 kez şikayetçi oldu. 13 yaşında 16 yaşına kadar bunları yaşadı. bu adam niye tutuklanmadı?"

    meselenin ozeti bu sorudur. (bkz: ceza infaz kanunu) (bkz: turk ceza kanunu) 20 senedir iktidarda olan parti anayasa'yi defalarca degisitirmek ve laiklik ilkesi ile ugrasmak yerine ceza kanunlarini kamu yararina duzenleseydi bu manzaralar yasanmazdi.

    ama tabii kamu yarari amac olmayinca tam tersi istikamette duzenlemeler oldu,(bkz: erdoğan affı) bir bakmissin azili suclular sokaklarda fink atiyor.

    kucuk kizimiza acil sifa, ailesine sabirlar diliyorum.

    zorunlu edit: haberin yayininda kucuk kizimizin yogun bakimda oldugu bilgisi vardi, maalesef vefat etmis. ailesine sabirlar dilerim.
  • --- spoiler ---

    beyza'yı 5 kere kaçırdı. annesi babası 35 kez şikayetçi oldu. 13 yaşında 16 yaşına kadar bunları yaşadı.

    --- spoiler ---

    türk hukukuna gereğinden fazla güvenilmiş. oysa ilk kaçırdığında gidip orospu çocuğunun kafasına sıksaydı, herkes çok huzurlu olurdu.
  • çok yazık söyleyecek söz bulamıyorum. hiç bir söz o çocuğun yaşadığı korkuyu acıyı tarif etmeye yetmez.
  • 35 kere şikayet edilen adam, altı üstü 5 kere kaçırmış kızı. abartılmış bir haberdir.
    oç.
  • kızı 5 kere kaçırmış. muhtemelen başka suç kayıtları da vardır ve buna rağmen dışarıda?
    böyle adamları tutuklamayanlar en az bu yaratık kadar suçludur. el birliğiyle öldürülen kaçıncı insan bu kız bu ülkede?
    göz göre göre çocuk, kadın katillerini salıyorlar. hem çok öfkeliyim hem de çok üzgün.
  • dilerim bu adalet sisteminde emeği olan herkes aynı acıyı tatsın.
  • kızımızın mucizevi bir şekilde yaşamasını temenni ediyorum.yasalarımızın ve polis güçlerimizin yetersizliği,insanları meşru olmayan oluşumların kucağına itmektedir.beyza'nın babasının bir mafya tanıdığı olsaydı,muhtemelen bu şerefsiz bu olayı gerçekleştiremeyecekti.
    ülkedeki ölümler,oy verme kriterlerinde en önemli kriter olmalıdır.
  • kızın kendisi ya da akrabalarından biri bu yaratığı öldürseydi bir ömür çıkamazdı hapisten. yasalara güvenin bu kadar azaldığı bir dönemde linç gruplarının ve adaleti kendi eline almaktan başka çaresi kalmayan insanların hikayelerini her geçen gün daha sık duyacağız.
    hariçten konuşuyoruz şimdi belki ama bizim de başımıza gelmeyeceğinin garantisi yok.
hesabın var mı? giriş yap