• konya'da 2 yıl boyunca lise öğrencisi kız kardeşi h.e.'ye (16) cinsel istismarda bulunan ve hamile bırakan r.e. (31), 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

    yapılan kontrolde hamile olduğu ve doğumun yaklaştığı anlaşılan h.e., sezaryen ameliyatına alındı. karında sıvı yutması nedeniyle öldüğü belirlenen bebek ameliyatla alındı.

    hastane yetkililerin bilgi vermesi üzerine savcılık tarafından başlatılan soruşturmada ifadesine başvurulan h.e., 2017 yılından beri ağabeyi r.e.'nin cinsel istismarına uğradığını anlattı.

    soruşturma kapsamında r.e. ile kız kardeşinden alınan dna örnekleri, ankara adli tıp grup başkanlığı'nda ölü bebekten alınan dna örnekleriyle karşılaştırıldı. hazırlanan raporda, bebeğin r.e.'den olduğu belirlendi.

    https://www.mynet.com/…zasi-belli-oldu-110106408324
  • dünya böyle orospu çocukları yüzünden yaşanılacak yer olmaktan çıktı. inşallah 30 sene boyunca içerde 30 kişi ağzından girer götünden çıkar ibne piç kurusu.
  • cezaevinde şişeye oturtulup tecavüz edilecek ağabeydir.öyle bir hale geldik ki adaleti artık cezaevlerinde arar olduk
  • ırz düşmanı namussuz pezevenk. 30 yıl hapis az bile amk!
  • adaletin sorgulandığı iğrenç bir olay daha .
    böyle yaratıkları özel bir mekanda toplamak lazım ne 30 yılından bahsediyorsunuz ...
  • idam diyorum diyeceğim vazgeçmeyeceğim bu fikrimden, yeniden yazıyorum

    1. terör örgütü kuran, liderlik eden, üye olan ve destek verenler
    2. ispat edilecek şekilde vatan hainliği yapanlar
    3. bilerek isteyerek planlı şekilde insan öldürenler
    4. çocuk tecavüzü başta olmak üzere her türlü cinsel sapkınlık yapanlar

    idam ile yargılanıp iğne ile idam edilmesini istiyorum.

    kıçı sıkışınca amerika şöyle amerika böyle diyenlere duyurulur, halen idam amerika'da yasal, bu ülkede idam olmadıkça bunları duymaya devam edeceğiz.

    idam gelirse bunlar bizi de asar diyen yeni yetme ya da eski tatlı su solcuları sağcıları dönek liberaller yobazlar dahil her kim varsa merak etmeyin insan gibi yaşayın kimse sizi asmaz.
  • ailenin bundan haberi olmadığına inanmak polyannaciliktan başka birşey değildir. bu sapığın aile içerisinde kıza tavırları elbet farklı olmuştur. bunu göremeyen anne baba da en az bu sapik kadar suçludur benim gözümde.
  • kız kardeşiyle ebeveynleri, abisinden/oğullarından şikayetçi olmamış. kendileri halletmek istiyorlardır desem, şerefsiz 30 yıl yatacak. nereye kendileri hallediyor? bir insan neden böyle bir şeyde şikayetçi olmaz? neden allahım neden? anlayamıyorum.

    yazıda bir de 54 yıldan 45 yıla indirilmiş yazıyor - iyi halden. böyle bir şerefsizin hangi iyi halinden indirilebilir ki aldığı ceza? nasıl iyi bir hali olmuş olabilir ki de indirilebiliyor o ceza? gerçekten anlayamıyorum ve ciddi soruyorum. hukuk bilen, oluyan, avukat olan var ise, bana anlamam için anlatsın.

    bir insan, sırf karşı koymuyor diye bu tecavüzü daha makul kılmaz. tecavüz, tecavüzdür. kimsenin bağırmasına, çağırmasına, çırpınmasına gerek yok - ki tecavüz gibi travmatik olaylarda insanın kilitli kalıp, hiç bir şey yapamaması çok doğal bir şey. bunun, bazı olaylarda sanki kız da istemiş gibi lanse edilmesi iğrenç ötesi bir şey.

    malesef türkiye’nin gerçeklerinin bir parçası bu olay. tecavüze uğrayıp; ailesinin bilgisi dahilinde ağabeyin, amcanın, dayının tecavüze devam ettiği - edebildiği - bir ülke. tecavüze uğradığı için öldürülen, tecavüzcüsüyle evlendirilen, tecavüze uğradığı için namussuz gözüyle bakılan o kadar kadınlarımız var ki - hatta bebeklere, çocuklara bile yapılıyor ve biz bunları hiç duymuyoruz, çünkü gizli tutuluyor. bu dünya’dan çok tiksiniyorum. çok.
  • haberde istismar deniyor. içeriği okuyunca baya tecavüz ve işkence var. 30 yıl az olmuş bu mahluka.

    ayrıca isimlerini açıklayın şunların. ifşa edin. gizli kalmasın.
hesabın var mı? giriş yap