• kız birkez sizin farkınıza vardıktan sonra,ilgisizlikle aşırı ilgi arasında bir sınır var,onu keşfedin.çünkü bu sınır her kızda ayrı biyerde bulunur.
  • bayanlar sığınmayı,zaman zaman sahiplenilmeyi severler.fakat erkekten bunları beklerken ayrı bir birey olduklarının unutulmasını da istemezler.yani sen beni kanatlarının altına al ama aslında sakın unutma ki ben yalnız da güçlüyüm haykırışı.
    sorunlarını dinleyin ama illaki ben çözeyim uğraşına girmeyin.ona sorunun çözümündeki muhtemel yolları ve o yolların sonuçlarını gösterin,bırakın o kendi beyninde bunları tartarak dilediğini yapsın.
  • bütün gününüzü sizinle geçirmesini istemeyin.çünkü siz tüm gün onunla olup,akşam 9 da onu eve bırakıp,erkek arkadaşlarınızla içmeye gidebilirken,o evinde özlediği arkadaşlarıyla sadece telefonda görüşebilme imkanına sahip olabilecekdir.ona da dilediği kişilerle görüşme fırsatları tanıyın.(bu kişiler erkek olsa bile).inanın ki bu sizi pezevenk,kız arkadaşınızı da yelloz yapmayacaktır.aksine, yasaklanan şeyler tüm insanlara olduğu gibi kızlara da çekici gelir.
  • barda felan kızın yanına gidip "eğleniyomusun?" diye sormayın.ne cevap bekliyosunuz."hayır,sarıl bana eğleniyim","hayır,konuşmaya ihtiyacım var,çıkalımmı","hayır,al beni"..anca babayı alırsınız gibime geliyo.
    bakışlar gerçekten önemli.beğeniyle, kaçamak bi şekilde bi bayanı izlediğinizde,iyi ya da kötü bi tavırla yanınıza gelip "bi saattir beni izliyosun.neden?" diyebilir.bana bile bi zilli gelip sordu böyle dansetmesini izlerken yahu.sonrasını geliştirin işte kendi yeteneklerinizle..
  • siz en iyisi enternasyoneli okuyup, ardından milli gençlik vakfı üyesi olduğunuzu söyleyip, ardından nietzscheden laflar okuyun, ardından zenci gibi yürüyüp rap yapın, bu arada pogoyu da araya sıkıştırın, sonra mahsundan bir yıkılmadım kopartın, çiçek verin, suratına bi taane patlatın, ağzınızla kuş tutun, havada iki parende atın..belki biri tutar. sonuçta hatun milleti bu, kasarlarsa ne yapsan yaranamayabilirsin.
  • bir teze gore en iyi yol gaza getirme teknigidir. bunun icin once kizin yanina gidilir havadan sudan muhabbet acilir. kadin erkek rekabetine getirilir laf. bence sen su kadar ziplayamazsin felan denilir ilk baslarda. boyle birkac gaz verim tepki alim olayindan sonra. kiza birden alayci bir tavirla:
    sen bana var ya kesin veremezsin denir. sonra tempolu bir sekilde veremez ki veremez ki malanur bana veremez ki (misal kizin ismi malanur olsun) hadi verde gorelim bakalim denir.
    sinsice bir rekabet ortaminin icine cekilmis kizcagizimizin ise size
    gorursun bak nasil veriyorum hadi bakalim el mi yaman bey mi yaman gorucez bize gidelim hele demekten baska yolu yoktur. almistir artik gazi bir kere.
  • hic anlamam uzerine yazilar yazilmis, ogutler verilmistir. olcagi varsa zaten olur teknige ne hacet.
  • bazan pek bisey yapmaya gerek yoktur, tabi bi de kızın ne kadardır biriyle cıkmadıgına baglıdır bu durum.en uzak durulması gereken zeki kizlara kopek cekmektir
  • ders 2: eger utangacsaniz ve netten hatun tavlamaksa niyetiniz sakin olaki dolambacli cumleler kurayim, niyetimi belli etmeyeyim entel, dantel muhabbetler acayim sonra nasilsa bir punduna getiririm gibi bir dusunce ise kesinlikle cok yanlistir.
    olaya direk girin hatta ilk kelimeniz asla slm olmamali
    ilk sarfedeceginiz cumle vurucu ve etkili olmali mesela
    -arabam var
    iyi bir giristir.
    ya da
    -param var, seni arabamla gezdiririm
    yazarsaniz sansinizi direk %60 artirirsiniz. eger cevap vermezse nazlaniyordur. hemen ikinci mesaji cakin guldurukcu ve nuktedan kisiliginizi aciga vurun.
    -ne oldu elde edemedim galiba seni
    iyi gider bu asamada. bu sekilde devamli benim olmazsan taciz ederim mesaji yuklu yazilar yollayin. o hatun ozunde sizindir merak etmeyin, mesaj gelmezse uzulmeyin. artik onun aklinda yer ettiniz nasilsa. cinselligin en onemli ozelligi nedir? evet beyinde baslar.
  • kiza gore (yani kilo ve yogunluk hesaplanmalidir yasda onemli kart etin pismesi uzun surer)
    degisir

    kiza hangi program uygunsa ona gore gidilir firin icabinda onceden felanca dereceye kadar isitilir ondan sonrada kizimizi firina sokariz yine programa gore belirli bir zaman bekleriz olur biter
hesabın var mı? giriş yap