• buna da şahit olduk.

    "haluk levent: ''kızılay'dan barbunya ve kuru fasülye aldık.''

    https://twitter.com/…tatus/1630108535043289088?s=19
  • suna delikanli gibi siz kizilay'a bagis yapmiyordunuz. ben de kizilay'a bagis yapmaniza vesile oldum dese de rahatlasak.
  • e yuh artık.
    kızılay yardım kurumu değil resmen ticarethane olmuş.
    bir de hissedarlara kâr payı dağıtın tam olsun.
  • haluk bey, çıkın diyin ki "eğer biz bu adamlarla dolaylı yoldan ticaret yapmasaydık, daha başka sorunlarla karşı karşıya kalacaktık" fakat böyle demeyip "kızılay nedir bilir misiniz ? kızılay afet bölgelerine besin sağlar" gibi açıklamalar ve güzellemelerle sizi destekleyen insanları hayal kırıklığına uğratmış oluyorsunuz bilginiz olsun.

    barbunya ve fasulyeyi alabileceğiniz yüzlerce yer varken kızılay'dan almanızın bana göre hiçbir mantıklı açıklaması yok, ben paramın dolaylı yoldan kızılay'a gitmesini istesem zaten kızılay'a bağış yapardım, ahbap'a değil.

    ayrıca "haluk levent ya da ahbap'a laf söyleyeceğinize kızılay'a laf söyleyin, ahbap'ı eleştiremezsiniz" diyen kitle, niye eleştiremiyoruz kardeşim ? kızılay'ı zaten eleştiriyoruz onların ne olduğu belli, fakat ahbap'a "şeffaf harcama" ve param hükümet iştiraklerine gitmesin sebebiyle bağış yaptıysam ve kızılay'dan çadır aldıklarını bile kendilerinden değil de başkalarından öğrendiysem elbette eleştiririm.

    bana kalırsa çadır mevzusu kamuoyuna düşmeseydi, "aslında barbunya ve fasulye de almıştık ya" minvalindeki açıklamaları göremeyecektik.

    edit:ekleme
  • ahbap'ın akp ve mhp tarafından şeytanlaştırılma riskini ortadan kaldırmak için, bağışların bir kısmını çadır, gıda satınalması görüntüsü altında kızılaya devretme operasyonudur. ahbap'a o kadar yüklenildi ki, ahbap yönetimi de, alın madem parayı, ama paranın da karışılığını bulduğundan emin olmak için fasulyeyi de çadırı da bize verin dağıtalım gibi bir formül bulunmuştur. olay bu bence.
  • sıradaki açıklama: “kızılay'dan sade ve limonlu maden suyu aldık”.
  • haluk elindeki parayı bir şekilde hırsızların sistemine sokmak zorunda. bu bir mafya rejimidir. ahbap'a verilen para haraç olarak hırsızlara gider. bağışları mağdurlara doğrudan ulaştırın. orospu çocuğu siyasal islamcıların banka hesaplarını şişirmeyin.
  • kızılaya dikkat edin belki ölüleride diyanete vermiştir.
    ne güzel bir devlet ve insanlar tarafindan bütün herşeyi biz finanse ediyoruz ama onlar stklara satıyor.
  • paramız kızılay'a afad'a yani erdogan'a gitmesin diye ahbap'a yolluyoruz yine gidiyor arkadaş. bu nasıl bir çark!
  • kızılayın kapatılıp kızılhaçın ülkemizde şube açması zorunlu olmuştur, en azından hristiyan oldukları için dürüst olma ihtimalleri çok daha yüksek...
hesabın var mı? giriş yap