• antalya'da yaşanan ve patronunun arkadaşı tarafından darp edilip tecavüze uğradıktan sonra %90 üzeri engelli hale gelen genç kadına tecavüz eden yaratığın kurduğu cümledir. videoyu izlerken içim parçalandı. mağdur kadın hayatının geri kalanını yatağa bağımlı olarak geçirecekmiş bu şerefsiz hayvanlar yüzünden.

    ama tabii böylesine hayvan demek hayvanlar alemi için hakaret sayılır.. yaratık diyelim biz buna. işte bu yaratığı elektrikli sandalyede kızartmayan devlete yazıklar olsun. onu geçtim, tüm deliller ve kamera kayıtları ortada olmasına rağmen nasıl serbest bırakırsınız bu yaratıkları?

    mağdur kadının avukatını bile tecavüz ile tehdit etmiş bu yaratıklar. bu yaratıklar bu cüreti nereden buluyorlar?

    --- spoiler ---

    antalya'da bir genç kadın, mesai sonrası patronunun tanıdığı olan şahsın aracına binerek taksi durağına gitmek üzere yola çıktı. şahıs, kadını arabada dövdü, iş yerine götürüp saatlerce tecavüz etti. o sırada arayan kadının annesine ise 'kızına şu an tecavüz ediyorum' dedi. intihar teşebbüsünde bulunan mağdur, yüzde 99,9 engelli hale geldi.

    --- spoiler ---

    kaynak burada
  • insan olanın kurabileceği bir cümle değildir. bu cümleyi kurabilenin anne babasını böyle bir yaratığı topluma kazandırdığı için gidip özel tebrik etmek gerek.
  • haberdeki can alıcı nokta ''serbest bırakıldılar'' ifadesidir.
    hem de kamera kayıtları olmasına rağmen.
    eskiden bakan vekil yakını falandır da ondan bırakılıyorlardır diyordum ama altı üstü bir marangoz. bunca suça rağmen nasıl serbest bırakılır?

    umarım adalet yerini bulur.
    serbest bırakanlarla alakalı da söylenecek çok şey var ama hiç bir şey söylememek en iyisi.

    yoksa mazallah bu adalet tesis ediciler bizimle alakalı adaleti tesis etmeye çalışırlar...

    edit; yazım hatası giderildi.
  • allah bu ülkenin belasini versin be , başka türlü böyle kahpelerden kurtulamayacağız. nasil bir coğrafyaymış bu arkadaş ? oluk oluk karaktersiz , şerefsiz hortluyor
  • bu coğrafyada normal bir psikoloji ile hayatını idame ettirmek gerçekten imkansız.
    midem bulandı amk. neden bu kadar iğrençsiniz orospu çocukları?

    bir de serbest bırakılıyorlar. nefes aldığı her saniye dünyaya zarar olan bu tipler serbest kalıyor amk. sosyal medyada tavuğunuza kış diyenin evine şafak baskını yaparsınız ama.
  • oha artık ya. bu kadarı ilkel kabilelerde bile yoktur. onlarda bile suç, ceza, hukuk, adalet adına yapılan uygulamalar olur ve kimse bu kadar cüretkarca suç işleyemez. sistemi bu derece bozanlar bunun vebalini ödemelidir.
  • yaşattığını yaşamadan ölmesin dediğim melun kişinin yaptığı eylemdir.
  • bu mağduriyeti yaşatanlar umarım ki en kısa sürede en ağır cezayı alırlar. bu nasıl bir sapkınlık, nasıl vicdansızlıktır anlamıyorum.

    türkiye'de azalmadan aniden bitmesini istediğimiz olaylardan birisi.
  • bu kisileri halk icinde serbestce elini kolunu sallıyarak gezmelerine izin veren kisilerede dava acilmalı.
    hukukçu değilim ama
    gasp var,
    darp var,
    adam kaçırma var,
    tehdit var,
    delilleri karartma var,
    tecavüz var.
    nasıl serbest bıraktılar anlamak zor.
    hsyk incelemeli.
  • sanıklar serbestmiş.
    ahıma, belama yazık...
hesabın var mı? giriş yap