• yakında dünyaya açılma planları olan isveç tabanlı e-ticaret firması. satıcı ve alıcının riskini üstlenerek son derece hızlı bir ödeme sistemi geliştirmiş, ve isveç piyasasının %20'sine sahip olmuşlardır. ayrıca avrupa'da 10 civarı ülkede hizmet veriyorlar.

    10 yıldır piyasadalar ve hızlı satın alma için her türlü platformda aplikasyonları mevcut.

    yakın zamanda sistemlerini bütün dünyaya yaymayı düşünüyorlar.

    bir de su gibi akan enfes bir websiteleri var. canınız sıkıldıkça açın bakın, o denli güzel dizayn edilmiş.

    https://klarna.com/sell-with-klarna
  • suan almanya`da kullandigim sistem. zara vs gibi internet sitelerinden hicbir ucret odemeden alisveris yapiyorsunuz, urun kapiniza geliyor. 2 hafta gibi bir sure var sanirim ucreti odemek veya geri iade icin.

    en guzel yani, butun bu islemler icin bankalardan kismen kurtulmus oluyorsunuz. isin sonunda satin alirsaniz sadece odemeyi yapiyorsunuz hepsi bu.

    yani alirken ode, begenmezden iade et ve paranin geri gelmesini bekle. ya da kredi kartiysa ve ekstre tarihiyse eyvah. taksitse daha vahim.
  • yeni görsel kimliği ddb stockholm tarafından tasarlanan şirkettir
  • paypal rakibi isvecli firma. wish gibi, bütün aracıları aradan çıkarıp cin'den direkt üreticiden uyguna ürün alınabilmesini sağlayan platformlar ile de çalışıyor. çin'deki ne idügü belirsiz adamlardan ürün alırken arada alıcıya güvence sağlıyor. direkt üreticiden alındığı için de ürün çok uyguna geliyor. ama ben şimdiye kadar ıvır zıvır için kullandım. örneğin doğum günü süslemesi için dekorasyon malzemelerini 1-2 euroya aldım. normalde yine çin'den gelmiş olan aynı ürünleri mağazadan daha pahalıya alıyorsun. ürün gelmediyse ödemeyi sorunsuz iptal edebiliyorsunuz. direkt müsteri temsilcisi ile çok kısa sürede iletişim kurup yazısarak çözüm sağlanabiliyor.
  • 2.5 milyar eur olarak degerlenen bir isvec sirketi. bugun cikan habere gore snoop dog yatirimci olarak bu sirkete para koymus ve kucuk hissedar olmus. yakin zamanda da sirketin genisleme cabalarinda sirketin yuzu olacakmis.

    sirket su anda 14 ulkede faailet gosteriyor.
  • an itibariyle tv'lerde snoop dogg'un reklamlarında oynadığı hede. çok pratiktir ve taksit imkanı falan da sağlar. bankid ile beraber çalıştığı için oldukça güvenlidir.

    mesela bir şey aldınız 14 gün ödeme mühleti vardır(ödemediğinizde ne oluyor bilmiyorum) ödemek istemezseniz 3-4 euro karşılığında ödemeyi erteleyebilirsiniz. ya da en baştan vade farkı koyarak taksit yapabilirsiniz ki isveç'te taksit aslında hiç yoktur.

    aldığınız üründe bir problem yaşarsanız iade hakkınızı saklı tutar 14 gün içinde.
  • an itibari ile avrupa genelinde giderek yayginlasmaktadir ve kullanimi da oldukca kolaydir. odemelerinizi belirlediginiz orandan itibaren gerek sonra odeme(14 gun) ya da taksitli odeme imkani sunar. 14 icerisinde odemek istemediginiz borcu bir kac euro karsiliginda 30 ya da 60 gune kadar erteleyebilirsiniz. almanya'da taksit imkani normalde banka kartlarina yoktur, ancak bu kart ile taksitlendirme yapma imkaniniz vardir. elbette bu durum turkiye'de oldugu kadar rahat degildir. kredi gecmisinizi etkiler ve acil durumlarda ya da ihtiyac durumunda bankadan veya apple gibi bir firmadan alisverinizde taksitlendirme kullanmak istediginizde kredi onayi alamamaniza sebebiyet verebilir. kafaniza gore surekli taksit imkaniniz yoktur.

    ayrica, cok da guzel bir tasarimi vardir. modern ve elit durur.
  • türkiyeden giden/kaçan şakirtlerin yeni yerlerinden birisi.
  • bu meretle alışveriş yapmak o kadar kolay ki banka hesabıma ödeme yapmaktan cebimde para kalmadı.herşeyimi bu kartla ödüyorum nerdeyse.market alışverişi,uber yolculuğu,e-scooter,uçak bileti vb. allah sonumuzu hayretsin..
  • insanlarla muhatap olmamak için mağazalara gitmeyi neredeyse tamamen bırakmış, bir şeye ihtiyacı olduğunda sadece online alışveriş yapan benim gibi asosyallerin kurban olduğu oluşum.

    - alışverişini yap, sonradan ödemeyi seç
    - ürünler eline geçene kadar bekle
    - gelen ürünlerden beğenmediklerini geri yolla
    - faturayı dondur (return'ü işaretleyince otomatikman donuyor)
    - geri yolladığın ürünler mağazanın eline geçince yeniden düzenlenen faturayı 10 gün içinde öde

    nefis.
hesabın var mı? giriş yap