• her bi boktan anlayan insanlar için kullanılır.
    kendi alanlarına göre komple sporcu, komple sanatçı gibi alt başlıklar içerir.
  • algıda, hayat felsefesinde, her türlü özellikleri tartan ve taşıyan insandır. bazan duysal insan olurlar, bazan duygusal insan olurlar, bazan da görsel insan oluverip medya karşısına çıkarlar...
    bunların on parmağında on marifet dahi olabilir. olursa şaşmayınız.
  • "ben komple bir alex'im" (bkz: alex/1)
  • bilgi dolu entrylerini severek takip ettiğim yazar.

    bilimsel upuzun entry'lerine aldığı saçma sapan cevaplara rağmen yılmaz. inancını anlaşılır ve kapsamlı bir şekilde anlatır.

    başlıklarına cevap yazmaya cesaret edemeyen nick altı istilacılarından da payını almıştır maalesef.
  • misyonerlik faaliyetleri baydığı için engellemek üzere olduğum yazar. yazdıkları ilgisini çekenlerle, kendisine iyi günler dilerim.
  • üstat ilber ortaylı'nın tanımına göre bir cahil. yani herşeyden biraz bilip, bilgili olduğunu zanneden cahillerden.

    kafayı islam alimlerine takmış ama o islam alimlerinin aslında islam coğrafyasında yaşamış, islam'dan istisna aslında dehalılarıyla bir şeyler yapmış, şeriata rağmen tesadüfen bilimle ve sanatla uğraşmış insanlar olduğunu görmezden geliyor.

    ah bir bilse, o adını şevkle ağzına aldığı ömer hayyam'ın islam'la ilgili düşüncelerini veya diğer zevkle saydığı, islam alimlerinin felsefelerini, islam hakkındaki düşüncelerini...
    bir bilse, kur'an'ın ilk kelimesi "ikra" nın aslında oku değil "çağır /davet et" anlamına geldiğini ve o çağrı'nın da zamanla cihata dönüştüğünü, o cihatın da kılıç zoruyla talan ve katlemek olduğunu bir bilse...

    ha bir de kafayı tasavvufa takmış sanki islam çok matah bir şeymiş de tasavvuf onu bozuyormuş! tasavvufu bilmem ama gelecek yüzyıllarda islam adım eğer güzel bir nida kalacaksa, o da anadolu bektaşiliği sayesinde kalacaktır.
  • yalan haber üzerinden başlık açmaya utanmayan bir müslüman!

    gerçek islam bu değilci'leri bekliyoruz başlığına.
  • sözlüğün yalan haber yayma - gündem yaratma sorumlularından. sorumluluğu kimlerin verdiğini görmek zor değil.

    (bkz: #71135806)' da verdiği ikinci link'in başlıkta yazıp yaratmaya çalıştığı algı ile ilgisi yok. birinci link zaten yine başka bir provokasyon merkezinin sitesi. ama başlık çarptırılarak açılmış ve 200'e yakın salak favlamış bir kere. ona yetiyor.
hesabın var mı? giriş yap