• 22 eylül tarihinde taksim ghetto'da düzenlenecek etkinlik. şöyle bir duyuruları vardır:

    "türkiye alt kültür topluluğu olarak 2013 yılını tek bir etkinlikle kapatmak istemedik. bu amaçla yeni bir formatta yepyeni bir etkinlik olan kontakt live, 22 eylül pazar günü taksim ghetto’da sizlerle olacak.

    eurocosplay türkiye finalisti seçmesi, mini cosplay yarışması, konserler, larp, kutu oyunları, karaoke, dans ve daha pek çok etkinlik ile sizlere eğlence ve alt kültür dolu bir gün yaşatacak olan kontakt live, 12:00-18:00 arası sizlerle olacak.

    saat 20:00'den sonra başlayacak kontakt 4 announcement party ile 18 yaşının üzerindeki konuklarımız canlı performanslar eşliğinde eğlenceye devam edecekler. genç konuklarımız ise üzülmesinler. kontakt 4’ün içeriğini ve yeni planlarımızı anlatacağımız, internet üzerinden de canlı olarak paylaşacağımız kontakt 4 sunumu ile bilgisayar başındaki herkese bizi izleme olanağı sunacağız.

    kontakt live'da yaş sınırı yoktur. etkinliğe giriş 15 tl olup yiyecek ve içecek servisi dahildir. kontakt 4 announcement party'de ise 18 yaş sınırı vardır. partinin giriş ücreti olan 10 tl'ye bir yerli içki dahildir."

    etkinlik sayfası

    not: istanbul'da olupta gidemeyenleri arabayla götürebilirim.
hesabın var mı? giriş yap