• yaa. yaa. ne kadar ayıp bir şey. nasıl böyle yüz yüze oturulur ki bir bağyan ile. tüh tüh tüh.

    https://www.facebook.com/…n/videos/917349228314865/
  • tramvay sizin neyinize deveye binin diye düşündüren sorun.
  • üşenmedim videoyu izledim. herkes kadınlarla erkeklerin çok yakın koltuklarda rahatsız olduğundan şikayet etmiş. ancak röportaj yapılanların içinde bir tane kadın yok! erkekler çıkmış kadınlar rahatsız oluyor diyor sadece. kadınların neyden rahatsız olup olmayacağına da beyzadeler karar veriyor. sonuç kadın erkek vagonları ayrı olsun diye bağlanıyor. yüzden bu kampanyayı(!) dincilerin kadın üzerinde tahakküm kurma çabalarının bir diğer örneği olduğunu düşünüyorum sadece. bir de utanmamış haber yapmışlar işte.
  • yorumlardan biri yarmıştır
    -hep sex mi düşünüyor insanlar?
  • alın lan tramvayı bunlardan. her yere yürüyerek gitsin pezevenkler! erkek bayan birbirini rahatsız ediyormuş! birbirimizin kucağına mı oturuyoruz it!

    bir tane kadın da çıkıp oturamıyoruz bilmemne şikayetçiyiz dememiş, pipisi var ya, söz hakkı paso onda sanıyor pezevenk! alın şu konuşanların diplomalarını geri. duyan da yan yana veya karşılıklı oturunca orgy'ye başlanıyor sanır...
  • derdini skyim butonu ?
  • senelerce tasarımından değil ama içindeki insanların zihniyetinden rahatsız olarak kullandığım tramvaydır konya tramvayı.
    her 3 dakikada bir gelen tramvay 20 kilometreden fazla yol kat eder. şehir merkezi ile selçuk üniversitesi'ni bağlayan hat budur.
    kadın olarak yaşadığım tek sıkıntı erkeklerin başörtülü bacılarına karşı dikkatli davranmaları, kısaca kişisel alanlarına saygı duymaları, ancak türban ya da başörtüsü kullanmayan kadınların kişisel alanlarına girme ve kimi zaman taciz etme çabalarıydı. ha, bir de herkesin, özellikle şehrin bu kafa yapısına ulaşamamış insanlarının dikkatini çekeceği her konudaki aşırılıklar var, o ayrı bir mevzu. yaklaşık 1 saatinizi geçirdiğiniz bir toplu taşıma aracında genç kız/oğlanlardan orta yaş üstü insanlara kadar pek çok kesimden insanın ağzını yaya yaya yaptığı aptal konuşmalara maruz kalmak insanın sinirlerini zıplatmıyor değil.
    bir konyalı olarak söylüyorum, konyalılar gurur kaynağım falan değil, nitekim her fırsatta bunu bana yeniden hatırlatıyorlar.
  • sonra vay efendim anadolu çomarı diyip milleti aşağılamayın.

    tanım: canis anatoliensislerden başka kimsenin aklına bile gelmeyecek sorunumsu.
hesabın var mı? giriş yap