• şişli etfal de ayak üstü sıçan teyzeyi düşününce hanzoluğun suriyelilere has bişey olmadığını yurdum insanından da pekala hanzo çıkabileceğini akla getiren.
  • ülkenin ağzına sıçtılar anasını satayım

    bari üstüne 3-5 avuç toprak atsa.
  • ayip bunu yapan cocukta degil (bakin ''cocuk'' diyoruz) bunu yaparken cocugu kameraya ceken denyodadir.

    edit: bu ülkede umumi tuvalet bile ''parali'' be!

    edit2: gerzekce ''ama buna bisey demeyen akpliler'' tatavasi yapilan olay. ne akp'si arkadas. bokum dahil hicbirseyimi vermeyecegim bir parti. ne alaka akpli olmakla?
    burada sicayim humanizminize diyen, koyayim o suriyelilerin bi tarafina gorgusuzler diyen ikiyuzlu herifler bundan birkac gun/dk/saat once baska basliklarda kardeslik dostluk baris naralari atiyordu. sevgi kelebegi pkk'niz dagda tuvalete siciyor onun icin haklisiniz burda cimlere sican cocuga sovmekte.
    kopeginiz sala sola iserken de sorun yok. alip atmazsiniz o boku cunku.
    erkeksiniz ya, iki sarhos olsaniz, cikarip bi duvar dibine isemek de sorun degil. isemeyin lan o zaman, o duvarin dibine comen lak lak yapan insanlar var mecburlar mi sizin urik asit kalintilarinizla temas etmeye? ha eger bu elestiriler komple bi mhp kafasiysa zaten bisey diyemem, o iq'dan bunlar beklenir bi tek zaten.
    amma pis yurekli insanlarsiniz be.
  • afedersiniz de;

    (bkz: nereye sıçacaklar)
  • sıçan çocuk.

    fonda neden halayımsı bir şarkı çaldığını sorgulayan bir tek ben miyim lan?
  • denize sıçanların veya çiş yapanların eleştirdiği video.
    insan her yerde insan işte denizde de, çimler üzerinde de.

    edith: bu arada kordonda işeyen, sıçan çok gördüğüm için artık eleştiremiyorum bile
    hatta hasan tahsin heykelinin arkasında yiyi yiyi yiyişen türbanlı bacı da gördüm, çankaya'ya giderken eshotun camına yapışmış bir şekilde izliyordum.
  • moderniteden sıyrılıp vahşi yaşama dönüş eylemselliğini gerçekleştirmiş dünyalı.

    betona değil de çimlere sıçmış olması, eylemi gerçekleştiren bireyin ekolojik bilincinin göstergesidir. radikal ekolojistlerin gönlünü fethetmiştir şimdiden.
  • dostum belki kırılacaksın ama insanlar sıçar. ortalığa sıçmamak için umumi wc diye birşey geliştirilmiştir. ancak güzel yurdumda insanın sıçması bile parayladır. orada ayıp bir sürü vergiyi lüpletip adam gibi tuvalet sağlamayan belediyenindir.

    kendini suriyeli yada ne bileyim fakir biri yerine koy sıçmaya 1 lira alsınlar. gidip 1 lira verip sıçar mısın yoksa uygun gördüğün yere çövdürür müsün. burada kardeşimiz çövdürmüş. ayıp ise belediyenin.
  • içip içip kordon çimlerde oturduğu yerden parabol çizerek işeyen adamlardan kanıksadığım üzere şaşırmadığım olay.
  • orada çocuğun ücretsiz bir şekilde sıçabileceği en yakın yer muhtemelen çocuğun kendi evi. mc donalds vs içeri almıyor zaten. diğer barlar cafeler de öyle. ee, nereye sıçacaklar?
hesabın var mı? giriş yap