• baslangiç için alinabilecek iyi bir bisiklet modeli. fiyat araligi 400-500tl'dir.

    özellikleri,

    kadro:6061 alüminyum
    ön süspansiyon:kron neo
    vites sayisi:21 vites
    arka vites:shimano tourney tx35
    vites kollari:shimano stef40
    ön vites:shimano fdtz30
    arka disli:shimano mftz21
    aynakol:kron xcm
    fren seti:logan v-fren
    göbek seti:men joy
    zincir:kmc-z50
    gidon:kron neo
    bogaz:kron neo
    sele borusu:kron neo
    sele kelepçesi:kron neo
    sele:kron neo
    bogaz yatagi:a-head over size
    elcik :velo
    lastikler :rubena scylla sport
    jantlar :kron neo
    pedal :feimin alüminyum
  • 4 yılda fiyatı 1000 tl'yi bulmuştur. yine de o paraya alınabilecek en iyi bisikletlerden biri.
  • ilk defa bugün 20 km yol yaptığım bisiklet. fiyat/performans olarak, segmentinin en kaliteli bisikleti oldugunu düşünüyorum.
  • sahibi olduğum bisiklet. ankarada beraber bisiklet sürebileceğim topluluk arayışı içindeyim. yardımcı olacaklar yeşillendirebilir.

    edit: yeşillendiren arkadaşlara çağrı: bisikletim çalındığı için yenisini alana kadar sürüş zevkinden mahrum kaldım
  • siparişini verdiğim ve beklediğim bisiklet. salcano yerine nedense onu tercih ettim gayet güzel görünüyordu umarım pişman etmez :)
  • 2016'da 350 tl'ye temiz ikinci elini aldığım bisiklet.

    o aralar sıfırı 1200 tl civarıydı ve 350 tl'ye çok temiz bir tane 2.el düşürmüştüm. yaklaşık 1 yıl kullandıktan sonra 450 tl'ye de satmıştım.

    bugün şöyle bir bakayım dedim yeni modellerine ve fiyatlarına diye ama şok oldum. en kötü satıcısında bile eski yıl modelleri en az 3.000 tl. letgo'dan ikinci el bakayım dedim en kötüsü 1.500 tl...

    yorumuma gelirsek, biraz ağır ancak başlangıç için çok güzel bisiklet. parçaları neredeyse hiç sorun çıkarmadı ben kullanırken. orijinal lastiği o kadar dağ bayır gezmeme rağmen 1 kez patlamadı ve çok az aşındı. gün içerisinde maksimum 50 km mesafe yapmıştım. ulaşabildiğim max hız ise 80 km/h oldu. hızımı rüzgarın kestiğini düşünmüyorum fakat tekerleğin 70'den sonra çok dönemediğini farkettim. zaten yüksek hıza ihtiyacım olmadığından pek sorun olmuyor.

    gelecek yıl yine düşürebilirsem temiz ikinci el alacağım.
  • öncesini bilmem ama 2014 modelleri cok iyiydi. 15 de keza. 2016 civarı cıvık boyamalı kronların ilk çıktığı zamanlar maşalar kalitesizleşti. sonra jantlar, jant göbekleri, lastikler. taktıkları pedallar artık pedal çevirirken bile kendiliğinden eriyip kırılıyor. kaldırıma çarpması bile gerekmiyor parçalanması için. eskiden kenda lastik kullanan, maşalari güven veren, kadrosu 7000 seri double butted alüminyum olan kron, sonraları corelli gibi soytarı işi bisiklet üreten markalarla rekabeti seçti ve beş lira ucuz olsun diye malzeme kalitesinden epey feragat etti. boyamaları da git gide cıvıdı. çünkü mal müşteri, üstündeyken kadronun üst borusu dışında hiçbir kısmını göremediği halde tavus kuşu gibi boyanmış soytarı işi kadroları tercih ediyor.
    kesinlikle fiyat performans ürünü değil artık. yanıltmasın. bu entry sonrası mesaj alırım kesin, hocam peki ne alalım diyenler olacaktır. ingilizler bu konuda son sözü söylemiş:
    (bkz: ucuz mal alacak kadar zengin değilim)
    gidin başka bir şey alın. bu model şu sıralar fiyat performans ürünü değil.
  • 2021 modeliyle bisiklet dünyasına yıllar sonra yeniden adım attım. osmaniye'de pedallayan arkadaşlar varsa birlikte turlayabiliriz. ilk gün fena sayılmayacak bir performansa imza attım, 21 km mesafeyi 1 saat 10 dk'da katettim.
  • 2015 yılında almıştım bi tane. 20 kg vermiştim :d
  • bir dönemler kullandığım bisiklet. çok memnundum şu an fiyatına bakmıyorum bile. kesinlikle üzmez çok uzun yol ve profesyonel bir şey aramayanlar için.
hesabın var mı? giriş yap