• türkiye'nin ilk ve tek kültür gazetesi.

    "türkiye'nin kültür gazetesi
    hiçbir kurum, kuruluş veya şahısla, doğrudan ya da dolaylı bir bağı bulunmayan kültür servisi’nin yayın yönetmenliğini aslı uluşahin üstleniyor.
    kültür servisi, düşünce ve düşündüğünü ifade özgürlüğünde taraftır, her türlü baskıya ve sansüre karşıdır. kültür servisi, cinsiyetçi dil kullanmaz, cinsiyetçi haberlere ve yazılara yer vermez. kültür servisi çok kültürlülükten, çok seslilikten, çok renklilikten yanadır. kültür servisi, internetin hızına teslim olmadan, haberi tüm yanlarıyla aktarır. kültür servisi, sadece gündemi aktarmakla kalmaz, kültürel özneleri/değerleri gündeme taşır. kültür servisi “bülten gazeteciliği” yapmaz, sokağa çıkar, eylemleri, toplantıları izler, hayatın içindedir. kültür servisi, bilgiyi tek temel değer olarak kabul eder, doğru bilginin paylaşıldığı ve artırıldığı bir buluşma yeridir."

    http://kulturservisi.com/
    https://twitter.com/kulturservisi_t
  • bir halta benzemeyen bir yer... önüne gelen site açıyor. logosu kötü ve profesyonel bir site havası yansıtmıyor. resimlerin pikselleri düşük. siteyi kim ve kimler yönetiyor belli değil. abilerim anlalarim bir künye koyaydınız be. yapısı çok basit ve ilgi çekmiyor. bir de garip bir motto ile yola çıkmışlar ki evlere şenlik, diyecek söz yok.
  • ekonomik zorluklar nedeniyle yayın hayatı sonlandırılmış.
  • açıklamada bahsi geçmiyor ama sezen aksu'nun açtığı telif davasından dolayı ekonomik zorluklar çekmesi yüksek olasılık gibi görünen kültür-sanat sitesi. davanın sonuçlanmasını beklemeden kapatma kararı alınmış. üzücü... 1 2
hesabın var mı? giriş yap