• o kadar onurludur ki haince öldürdükleri türk askerlerinden yardım dilenmesine neden olur.
  • arka taraf amerika kitasina donuk olmak sartiyla belden 90 derecelik kirilmayla elde edilen durustur.
  • bu ulkenin kurtlerinin %50'sinin oyunu alan hdp'nin turkiye'yi karistirma, market yagmalama, isyerlerinin camlarini indirme, minibus, otobus yakma, polis vurma eylemlerine onurlu durus demek, bunu da tum kurtlere ithaf etmektir. yanlistir.

    abd+ab isid'e turkiye operasyon yapsin, ama bu isid'i bitirecek degil, zayiflatacak operasyon olsun diyorlar. turkiye ise isid'i ve yeni isid'lerin cikmasini olusturan ortami bitirelim diyor.

    sokak eylemleri de bu sirada, turkiye'nin elini zayiflatiyor, turkiye hemen isid'le savasmaya baslasin masa olarak, isid bitmesin, bir 30 yilda bu terorle ugrasalimin derdidir bu.

    hdp'nin onuruna gelince,
    - askere sinirdisi operasyon yetkisi veren tezkereye hayir dedi. ertesi gun ise asker sinirda duruyor, siniri gecip isid'le savasmiyor diye sokak eylemine basladi.
    - 150 bin kurt turkiye'ye siginmisken, sokak eylemine ve yikmaya harcadigi enerjiyi, 150 bin kurdun ihtiyaclarini gidermeye harcasa faydali bir is yapmis olurdu.
    - ayni onurlu durusu, 6000 bin vatandasi isid'e katilan, ingiltere, fransa gibi ab ulkelerini yakarak yikarak da gosterse, delikanli derdim en azindan. (bu ab ulkeleri, havalimanlarindan 6000 vatandasi isid'e katilmak uzere giderken sadece bakmislardir. havalimani, 950 km'lik sinir turkiye suriye siniri degil. turkiye sinirlarini kontrol edebilseydi, 30 yil pkk irak'tan turkiye'ye gir cik yapamazdi)
  • (bkz: dik dur eğilme bu millet seninle)

    kampanya metni çalıntı gibi
  • onursuzdur.

    onurlu bir duruş, tarihi bir kişiliğin heykelini yakarak insanları tahrik etmeyi içeriyorsa öyle ırkın kökünü hewal hewal...
  • bir örnekle süsleyelim:
    "işgalci tc diyarbakır'dan defol kobani'ye git."
  • yıllarca şehit ettiği askerden silah isteyecek kadar iki yüzlü bir duruştur.
hesabın var mı? giriş yap