• neighboursdan mezun olup (diğeri için (bkz: jason donovan)) kilim desenli yeleğiyle mavi ekranlar önünde şarkı söylediği birkaç yılın ardından kendisini pop alemine transfer eden s.a.w.'nun boyunduruğundan kurtulma kararı vermesi, hemen akabinde maskaralı gözleri ve apartman topluklarıyla 70'lerden fırlama bir diva endamına girmesi, kariyerindeki en takdir edilesi hareketlerden biri oldu. ama tabi bu kadının kariyeri, zekice kararlarla dolup taştığından hangisi en zekicesi, insan karar veremiyor. nick cave'le düet yapmak olsun, fransız technosundan feyz almak olsun, insan kendisine herşeyi bu kadar mı yakıştırır yani. bir de bu kadının her dönemi anımsatabilen bir suratı vardır. örneğin (galiba) luther vandross'la yaptığı düetin klibinde 50'lerin kıyafetiyle arz-ı endam etmişti de kareleri dondurup çıktısını almak istemişti büyük bir kitle.
  • tapilası hatun
  • son albumu b*ktan olan ve listelerde de pek iyi gitmeyen bir sarkici. dunku children in need performansinda hem duzgun, herkesin sevdigi sarkilarindan, ayni zamanda cant get you out of my head gibi b*ku cikmamis bir sarkisi olan spinning around'u secmesi tesaduf olmasa gerek.
  • kanat atkaya sayesinde her yıl yenisi çıkan takvimini takip edebildiğimiz bitirme tezi.
  • dunyanın en guzel i believe in you sunu söyleyen kadındır. insanı okşar resmen *
  • londra'da bir marketten 50 pounda aldığı ünlü altın sarısı seksi şortunu, 1 milyon sterline sigortalatan avustralya lı şarkıcı.
  • (bkz: hayli minik)
  • resmi mercilerden yapılan açıklamaya göre 1.52 boyundadır. kadınlardaki boy uzatma takıntısını göz önüne alırsak gerçek rakamın 1.47'yi geçmediğini düşünüyorum. lakin erkeklerimiz için bir kayıp değil bu, çünkü boy ortalaması 1.70 olan ve haliyle 1.70'lik bir kızdan yüz bulması imkansız olan erkeklerimiz için bir sorun çıkarması olası değil, hatta tam yanlarına yakışacak cinsten.***
    caz'la olabilecek en alakasız ses, en alakasız tarz sahibi insan. pop'un içine edildi, rock'ın, elektroniğin hatta klasik müziğin bile içine edildi; içine edilmedik bir caz müziği kalmıştı, onu da başaracaklar şimdi. tebrik etmeyelim de ne yapalım biz kendilerini.
  • çok güzel bir kadın olduğu kesin fakat bir parcasını da inlemeden söylediğine şahit olamadım.
hesabın var mı? giriş yap