• gariban turk kadininin bas belasi. simdi efendim ilk kim cikardi bu estetik yoksunu dizin de uzerinde cizme midir bot mudur ne idugu belirsiz seyleri bilmiyorum ama onu giyince modayi takip eden muhtesem kizlar/kadinlar olmuyorsunuz n'olur bunu anlayin. suruye uyan koyundan farkiniz kalmiyor. ben bunu giyenleri direk yaftaliyorum. benim icin adeta bir kezban suzgeci bunlar. ama yaraticisini/iteleyecisini tebrik etmek gerek. oyle bir seyi her yagmur yagdiginda 10 disinin 6'sinda gormemi sagladigi icin.
  • (bkz: lağımcı)
  • (bkz: hunter)
  • kendi kendime aynı şekilde söylenirken sözlükte başlığını görüp yazmak istediğim tespit. bu moda denen illet nasıl bir hastalıksa, "selebiriti" denen şahıslar üzerlerine bok sürüp dolaşsa "abi çok tarz oluyor yeaa" diyerek taklit ettirecek ve bunun kendine yakıştığını düşündürtecek yakında.

    (bkz: ugg)
    (bkz: tayt)
    (bkz: yağmur çizmesi)
    (bkz: sarı saç siyah tayt kahverengi ugg)
  • son yıllarda genç kızlar hatta kadınlar tarafından giyilen çizmeler için yapılmış yerinde bir tespittir.
    seksapelliğini tabii ki muhatabına sormak lazim. sadece şunu söylemeliyim ki buz gibi havalarda bunu giyen kimseler için sistit sebebidir.
  • sarı olanlar domatesci, maviler soğancı, ekoselilerde enginarcı gibi geliyor bana.
  • bizim çocukluğumuzda fakirlik göstergesiydi bu çizmeler.biraz şekli olanlar içi miflonlu, olmayanlar bu çizmelerden alırdı bebelere.

    bence o dönemin içinde ukte kalan bir bebesi intikam alıyor. evirdi çevirdi züppenin ayağına giydirdi aynı plastik çizmeyi.moda istanbul'da bir semt değil amk,bildiğin aptal kutusu.
  • inşaat çizmesi sektörünü canlı tutmak için yapılmış moda hareketidir.

    moda mı yaratmak istiyorsun, gidiyosun nalbura, bir tane lağımcı çizmesi -genelde sarı olur- alıyorsun. eve geliyorsun daha önceden temin ettiğin sprey boyayla istediğin renge bir güzel boyuyosun ve al sana moda.
  • istanbul gibi yağış konusunda londra'nın izinden giden kentlerde ihtiyaç olan çizmedir. aksi halde çok sürmez normal çizmeleriniz su almaya başlar. özel olarak yağışlı havalar için yapılmamış her çizmenin sonu budur.
    ne yağmur ne kar çizmeleri, yeterince estetik olmaz zaten. giyenlerde ayaklarının ıslanmamasını, üşümemesini, hasta olmamayı estetikten daha çok önemser.
    benim var mıdır? yoktur. tez vakitte edinilmesi gerekir.
  • kadınların saf ve salak olduğuna dair kanıt içeren hareketlerden biridir. kadınlar saf yaratıklardır, moda diye kütük bile giyebilirler, giydirebilirsiniz, ama biliyorum ki tersini yapmayı tercih edersiniz. soyun yavrum, üstüne rahat bişeyler alıp ben geliyorum.
hesabın var mı? giriş yap