• oprah ile roportajinda yalan soylemenin "no absolutely not" ile basladigini gostermistir..
  • oprah ile yaptigi konusmada, takim arkadaslarini doping almasi icin tehdit ettigini inkar etmis bisikletci.
  • iste resmen bir cagin kapandigi o 1 dakika.

    http://www.youtube.com/watch?v=yzmwqikqnoc
  • doping kullandığını itiraf eden kişi. hakkında çıkan iddalardan sonra kesinlikle inanmadım hatta içimden "görüon mu uluslararası komplo" diyip durdum..

    ama oprah'a çıkıp "evet,yaptım" demiş. ha bu kadar kolay mı bu iş ya, arkadaşım nasıl yaparsın lan bunu bunca insana, mal gibi sevdim ben bu adamı uzaktan uzağa, kanserle savaşını takip ettim, nasıl bu kadar basit olur, hırs mı bunu yaptıran? zaten sevilen bir adamdın, ne gerek vardı? kafamda deli sorular, insanlıktan daha da soğuyarak beynimin içinde dönmekte.

    totona sokarsın o sarı formayı şimdi..
  • spor tarihinin en büyük sahtekarıdır.

    2010'da yazdığım, (bkz: #19392180)
  • kötü bir insan. doping mevzusu ve insanları kandırması bir nebze olsun insanoğlunun zaaflarıyla, kazanma hırsıyla izah edilebilir ve spor aleminde ibretlik bir öykü olarak yer alabilirdi. fakat bu konuda konuşan, iddialarda bulunan insanlara karşı açmış olduğu davalar ve bu insanlara yaşattıkları hiçbir şekilde izah ve tolore edilemez. kendisi de röportajında diyor zaten; "bu yaşananlar uğruna ne kadar çok hayatı mahvettik"..insanları tazminat cezalarına boğmak, itibarsızlaştırmak, mesleki saygınlıklarını yok etmek..bunlar sporcu zaafı olarak kabul edilebilecek, anlaşılabilecek şeyler değil. özellikle kanseri yenip spora döndükten sonra hem sportif olarak hem de kanserle mücadelede üstlendiği rolle insanlık tarihinin en büyük kahramanlarından biriydi gözümde.dün geceden bu yana ise; bunun kelimelerle izahı yok.
  • tarif edilmez üzüntü kaynağı. her yes or no ya yes diye cevap verişinde suratıma suratıma tokat yedim sanki. yazıklar olsun...
  • hayal kırıklığının önde gideni..
  • dünkü itirafı ile 90'lı yılların son 5 ve 2000'li yılların ilk 5 senesi bisikletine hançeri saplamıştır... kendisini en çok savunanlardan biri olarak perdeyi yıkmış ve sahneyi viran eylemiştir...
  • dünyanın en büyük sahtekarı kendisi. sportif sahtekarlığı umrumda değil. yaptığı umut tacirliğidir asıl mide bulandırıcı olan. bunu yüzü kızarmadan anlatması, en ufak bir pişmanlık emaresi göstermemesi, bir seri katil soğukkanlılığında olması gerçekten mide bulandırıcı.

    çok ahlaksız adam gördüm ama sen bambaşkaymışsın usta.
hesabın var mı? giriş yap