• dünya sağlık örgütü, eşcinselliğin hastalık olmadığını açıklayalı yıllar geçti. yabancı dil bilmeyenler için türkçe açıklama okuyup öğrenin

    (bkz: bilmediğin boku git mektebinde oku)
    (bkz: cahil cahil konuşmak)

    edit: şurada dursun

    edit 2: bu da burada dursun
  • (bkz: lgbt olayi)
  • yine bir uzman cahilimiz oturduğu yerden tespit yapmış. sabahın 6 sında bunu sözlük e yazmasına bakarak bütün gece hangi dürtüsünü bastırmaya çalıştığını siz daha iyi tahmin edersiniz .
  • lgbt birey olmayı bir olay zaneden akıl fukarası yazarı tanımamıza vesile olmuş başlık.
    rüyanda geyler mi düzdü seni ne oldu sabah sabah
  • yine tespit sıçılmış. lan ne zararı var eşcinsellerin size? bırakın yaşasınlar hayatlarını. bunu yazanın travestilere ağzı sulanıyordur kesin.
  • lgbt'yle ilgili yazılar yazarken "bence" diyerek, kısıtlı ve bilgisiz görüşler çiziktiren başlıktır. konuyla ilgili okumak zor geliyorsa, izleyin. cahil kalmayın

    doğaya aykırı bir durum olduğunu savunanlara gelsin:

    "doğa, eşcinsel davranışı defaatle gösteren bir sistem" diyen prof. dr. sevil atasoy, lgbti hakları konusunda yaptığı konuşmada ülkemizin ve bireyler olarak hepimizin tek tek alması gereken çok yol olduğunu belirtiyor. sadece eksik yasaları değil, zihniyetimizi değiştirmemiz gerektiğini anlatırken, bizden de bir ricası var: herkesin yaşama ve istediğini sevme hakkını kabullenip bunu diğer insanlara anlatmamız."

    sevil atasoy, kriminalist

    prof. dr. sevil atasoy, alman lisesi ve istanbul üniversitesi kimya fakültesi’nden mezun oldu, biyokimya alanında uzmanlık ve tıp bilimleri doktorası yaptı. cerrahpaşa tıp fakültesi’nde öğretim üyeliğinin yanı sıra, 1980-1993 arasında adalet bakanlığı adli tıp kurumu kimyasal tahliller ihtisas dairesi başkanlığını, istanbul üniversitesi adli tıp enstitüsü’nün 1987-2005 yılları arasında müdürlüğünü yürüttü ve 2009’a kadar öğretim üyeliğini sürdürdü.

    2005-2009 arası, hürriyet gazetesinde haftalık adli bilim yazıları kaleme aldı. 2005-2010 arasında birleşmiş milletler uluslararası uyuşturucu kontrol kurulu'nun başkanlığını üstlendi. ayrıca, mağduriyet projesi’nin yürütücüsü, kanıt adlı televizyon programının konsept sahibi ve hikâye danışmanı, teşvikiye laboratuvarı, ıfss ve s. atasoy-ekinci danışmanlık şirketlerinin sahibidir. halen üsküdar üniversitesi rektör yardımcısı ve suç önleme merkezi müdürü olarak görev yapmaktadır.
  • bu şekilde açılan kaçıncı başlık ve hepsi de argümansız, kanıtsız.
    moderatörler neden kapatmıyor bu başlıkları?
  • olabilir ama sokak ortasında ilişkiye girmezlerse daha iyi olur. çünkü midemi bulandırıyorlar. gizli gizli kimi seviyorlarsa sevsinler. dışarıda ise yakın arkadaşmış gibi görünenler kimse fark etmez ve kimsenin midesi bulamaz en azından. ya da bu saçma sapan hareketlerini sosyal medyada beğeni uğruna kullananlar da var. (bkz: kerimcan durmaz)
  • doğa, normal olan yola giriş için işi kolaylaştırıcı bir sıvı salgilatirken, anormal girişte böyle bir olay yok. çünkü anormal bir durum. sapıklık...
hesabın var mı? giriş yap