• bunu liselier degil hic kimse gormemistir. cunku hic olmamistir. ingiltere ligi'nde 18 sampiyonlugu bulunan liverpool fc, premier lig'in adinin kondugu 1992'den beri hic sampiyonluk gormedi.
  • 1990'daki son şampiyonluk üzerinden 24 yıl geçmiş.. modern zamanda hatırladığımız en güzel başarı 2005'deki efsane dönüş. kalan maç sayısı ve fikstür avantajıyla ilk kez bir şampiyonluk bu kadar yaklaştı liverpool'a.. benitez zamanında 4-4'lük arshavin'in show yaptığı arsenal maçı gibi bir olayı bir daha kaldıramaz bu camia, efsane kaptan steve g. için, rodgers'ın yıllar sonra ekol olacak şekilde oynattığı futbol için, ingiltere'de tekrardan bir çığır açmak için `we go to norwich. exactly the same. we go again. come on!!`
  • alex ferguson'un emekliliğinden sonra gerçekleşecek olsa da, 24 sene sonra gelecek olmasından ötürü oldukça mühimdir. açıkçası geçen sene herhangi bir futbolsevere sorulsa uzuuuun uzun seneler daha liverpool'un şampiyonluğunu beklemediğini söylerdi. gerrard`ın şampiyonlık göremeden emekli olacağına hayıflanan afilli futbolseverlerin adedi azımsanamayacak kadardı. şimdi ''jose mourinho'da chelsea'yi elli sene sonra şampiyon yaptı, ne dir ki'' diyenler de olacaktır. ancak liverpool'un bir abramovich'i olmaması bir yana, bütçesinin bir totenham hatta fulham kadar olmadığı düşünülürse, başarıyı kıyaslamada neden mavilerden önde oldukları daha anlaşılır olacaktır. brendan rodgers'ı da tıpkı diego simeone gibi tebrik etmek gerek. gerçi konu şapkadan tavşan çıkarmaksa ben halen en önde jurgen klopp var derim.
  • şampiyonluk istediği için chelsea'ye transfer olan fernando torres'e kapak olur.

    bunun bir diğer örneği de robin van persie'dir.
  • az kalmistir.
  • hayallerimiz elbet bir gün gerçek olacak (x2)
    liverpool'un bayrağı boğazda sallanacak
    yer yerinden oynayacak (x2)
  • iki sezon önce şampiyonluğa oynarlarken; jurgen klopp reçetesini vermişim: #42226766. türk spor basını gör artık beni!
  • o sene bu sene gibi. dile kolay, 28 yıllık bir hasret var camiada.
hesabın var mı? giriş yap