• an itibariyle tanıtılmıştır.
  • apple'ın yeni nesil macbook air'i. 1199 dolar başlangıç fiyatı olarak belirlenmiş. önceki m1 versiyonuna göre 200 dolar daha pahalı ancak eğitim indirimi ile alırsanız 1099 dolardan başlayacakmış.
  • yeni sahibine hayırlı olsun
  • şu an vergisiz ıvır zıvırsız fiyatı abd'deki eğitim indirimi fiyatıyla 18250 tele olan alet. artık buraya kaçtan gelirse.
    mavi rengi güzel ama.
    bunun dışında işlemci daha iyi olsa da zaten m1 birçok kişinin işini görürdü ama daha iyi ekran, tepede iphone benzeri notch, magsafe'in dönüşü, kasanın da pro'ya benzemesiyle güzel olmuş. boktan dahili kamera da sonunda 1080p olmuş.
  • siyah olanini starbucks'da sozluge entry girmek icin alacagim bilgisayar.
  • çıkışıyla m1'leri ucuzlatır diye düşünmüştüm ama onların da fiyatı yükselmiş gibi duruyor.
    canım türkiyem, hiçbir şeyi almaya izin vermiyorsun bir tanem.
  • m1 ile arasinda neredeyse 200 kusur £ fark olmasina ragmen, performans bakimindan, medya ve video editing ile ugrasmayacaksaniz, yani klasik bir kullanici iseniz veya yazilimci, pek de mantikli olmayan bir alet bence. port sayisi neredeyse ayni, ekrana notch gelmis, 1080p kamera gercekten hic umrumda degil, karsi tarafin beni nasil gordugunu pek umursamiyorum. hoparlorleri guzel yapmislar yalan yok ama genel paket olarak, m1 cip, 1917 ekim devrimi ise, bu ancak fransiz sari yeleklilerin yaptigi bir devrim girisimi olabilir.
  • (bkz: #138426021)

    ben air ile pro'nun birleşeceğini düşünmüyorum. ipad ile air'i ilerleyen süreçte birleştirirler pro'lar da 32,64'lü extreme cpu-gpu güç imkanı devam eder.

    mevcut macbook 14 pro, m1 max'li canavarı air minvalinde inceltmek hem soğutma kapasitesi, hem o soğutmayı çok gürültülü yapmayayım derken tam bir işkence olur. ki sessizlik bakımından notebookcheck.net testlerine göre macbook pro 16'lığın m1 pro'lusuna göre macbook pro 14, m1 max ciddi anlamda daha gürültülü yük altında hem daha fazla işlem gücü, hem küçük alan sebebi ile :p
  • ısmarlıyorum hemen, elim düğmede bekkiyorum.
  • şeklini şemalini beğendim. çok şık duruyor. ama renk skalası çok fakir. beyaz veya açık yeşil renkte bir macbook niye sunmadılar anlamadım. starlight çok lüzumsuz olmuş mesela. m2 çip ve dizaynı dışında hiçbir yenilik olmadığı halde eski macbook airi satmaya devam etmek için bunun fiyatını yüksek koymuşlar resmen. çakallık yapıyorlar bariz bir şekilde. kulaklık girişinin yanı bomboş olduğu halde sd kart okuyucu koymamışlar yine. her neyse.
    elimdeki 2018 model macbook pro'dan bıkıp razer book 13 mü alsam microsoft surface laptop 4 mü alsam yoksa google pixelbook mu alsam diye düşünürken iyi bir alternatif oldu bu.
    ama 8gb ram ve 256gb hafıza çok yetersiz. elimdeki macbook pro zaten öyle. 200er dolar fark verip 16gb ram 512gb hafızalı modelini almak gerekiyor. onun da fiyatı 1600 dolar ediyor.
    neyse bir iki hafta sonra sonra okula dönüş kampanyası başlayacak, o zaman yanında bedava airpods veriyorlar. öyle alayım da bari onun fiyatını düşüp ucuza almış gibi hissedeyim.
hesabın var mı? giriş yap