• millet bunu unutmaz yaziklar olsun size
  • ben adayım dedi de yarı yolda mı bıraktı. nooldu da satmış oldu.
  • cumhurbaşkanımızın talimatıyla görevlerini yapan kurmaylardan hiçbir farkları olmadıklarını belirttiler bu akşam yaptıkları açıklamalarla. bu yüzlerini önceden gördüğümüz de iyi oldu. genel başkanlarının talimatı olmadan adım atamıyorlarmış meğer.
  • trollerin gözü yaşlı, ha gayret aldığınız paranın hakkını verin.

    olmayan satmadır, meral'in yanına gitseler asıl üyesi oldukları partiye ve seçmenine ihanet etmiş olacaklar ve bu lekeyi de geçmişlerinden silemeyeceklerdi.
  • sözlükte bu kadar geri zekalı olduğunu gerçekten bilmiyordum. öğleden beri ağzım açık okuyorum yazılanları kısmet bu entariyeymiş.

    lan adamlar neyi sattı? ne dediler? bizim adayımız genel başkanımızdır. ne dediler 6'lı masa bilir. ne oldu? 6'lı masa kılıçdaroğlu dedi 1 kişi hariç ve o oyunbozan 1 kişi hem bütün sözlerine rağmen masadan kalktı hem de kalkarken topu belediye başkanlarına atıp aradan sıyrıldı.

    romantik davranmayın, azıcık aklınızı çalıştıran.

    edit: entryim neden şükela modunda en üstte değil diye ağlayan ilgi budalası siyaset bilmezleri sahneden alırsak sözlüğün zeka seviyesi 10 puan artar.
  • altılı masa kilicdaroglu demiş bak bak bak. ulan zaten dört tane partiyi sırf kendi adaylığını meşru kılmak için aldı. vekillik bakanlık pazarlığı yaparak. madem amacı ittifakı genişletmekti btp'yi niye almadı. adaylığına karşı çıkacağı için mi?

    edit: adam yazdığıma cevap vermiyor. kişiliğe saldırıyor. tam bir safsata. cevap veremez çünkü yeterli kapasitesi yok, cevap veremez çünkü yeni yüz yeni heyecan kilicdaroglu'nun 10 seçim kaybettikten sonra kazanabilecegini zanneden bir gerizekalı.
  • siz kendinizi satmaya çok alışmışsınız, bu adamların aynı çatı altında siyaset yaptıkları partiyi ve başkanlarını satmayıp birlikte ekip olarak hareket etmeleri size tuhaf gelebilir, normaldir, malsınız çünkü.
  • arkadaslar, bu adamlar evde gazete okurken atki orerken de "benim cumhurbaskani adayim kilicdaroglu" diyebilirlerdi, ancak kendileri su anda cok cok ve coook onemli gorevlerini icra etmekteler, turkiye cumhuriyetinin 2 baskentinin (2 diyecegim) secilmis belediye baskanidirlar. gorevlerine de son derece baglidirlar ve halka bu sekilde guzel bir hizmet vermektedirler.
    sizler son derece adil ve gonulden inanilacak bir adayi begenmiyorsunuz diye, bu baskanlara hadi "sen cik gel" diyorsunuz diye ve onlar da hakli olarak bircok kisiyi-kurumu yuzustu birakmadigi ve onlara ihanet etmedigi, dolayisiyla da cikip gelmedigi icin neden bir takim mal dusunceli zihniyetleri satmis konumunda oluyorlar??
    az biraz kendinize gelin ya
  • sinsi sinsi gerçekleştirilen eylemdir.

    bugünkü kavganın asıl sebebi bu elini taşın altına sokmaktan kaçınan kurnazlardır. ikisinin de üstünü çizmek icap eder.
  • ben tam tersi, eğer partilerinden izinsiz aday olsalardı beni sattıklarını düşünürdüm. şimdi partisini, vefa duyması gerekeni satan yarın seni de satar beni de.
hesabın var mı? giriş yap