• merkezi gebze'de bulunan motoryat üreticisi. sahibi gerçekten sabırlı bir insan evladı.
  • birçok markanın türkiye dağıtıcısı, scott, giant, sram, avid, rock shox, ritchey, truvativ bunlardan bazıları.

    http://www.marintek.com.tr/
  • telefonda bekletirken dinlettikleri "marintek" şarkılarını asım can gündüz ün söylediği firma. beklemek zevkli bir hal alıyor.
  • envai çeşit dalış* * , bisiklet* * , kayak ve denizcilik malzemesinin türkiye dağıtıcısı olan çok acayip bir firmadır.

    malzemeleri sürekli gümrüktedir. telefon veya mağazadaki yetkili sürekli gümrüğe girmek üzere, gümrükleniyor, çıkmak üzere gibi ifadeler kullanır. adamı alacağına pişman ederler.
  • internet sitelerinden sipariş verdikten bir saat sonra istediğim ürünleri kargoya vererek sempatimi kazanmış firmadır. fiyatlar biraz pahalı olsa da, hızları gayet iyiymiş.

    online alışveriş adresi de şuymuş:
    https://www.marintekstore.com/
  • artık küçük tekne üretimi yapmayan firma. başta fishsport olmak üzere ürettikleri tekneler gerçekten çok kalitelidir. yıllar geçse bile üzerinden ilk günkü kadar sağlamdır çoğu, hele ki temiz kullanılıp iyi bakıldıysa tadından yenmez. rivayete göre, teknelerinde kullandıkları malzemenin maliyetinin yüksek olması sebebiyle karlılığı düşmüş ve batmıştır. bundan dolayı da tekne üretimini durdurmuştur.

    bugünlerde ise bildiğim kadarıyla tekne ve yat malzemeleri satarak faaliyetine devam etmekte. northstar'ı kendileri mi üretiyor, yoksa northstar başlı başına başka bir firmamı bilmiyorum tabi.
  • internet sitelerinden alışveriş yapmak için üyelik işlemlerinizi tamamladığınızda "marintekstore.com'a hoşgeldiniz! web sitemizden güvenle alışveriş yapmanın keyfini çıkartın. pruvanız neta olsun." diyerek gülümsetmiştir.

    ilgi alanım bisiklet olduğu için diğer ürünlerinin fiyatları hakkında konuşamayacağım ancak, sram ve ürünleri, giant, scott gibi alanında lider bisiklet ve donanım parçalarının dağıtıcısı konumunda oldukları için fiyatları gaet makuldür.

    bisiklet ürünleri için parakende satışı bulunmadığı için sizi en yakın anlaşmalı bayilerine yönlendirmektedirler: bike and outdoor, kaçkar bisiklet gibi.
  • üçkağıtçı firma. kesinlikle hiçbir şey satın almayın. müşteri ilişkileri sıfırdır.
  • gopro'nun türkiye distribütörüdür. markalarının arkasında duran, maillere hızlı cevap veren kaliteli bir firma.
  • kızıltopraktaki mağazası kapanmış, internet sitelerindeki çoğu ürün satıştan kalkmış ve kış-outdoor-bisiklet gibi alt mağazalarının içi boşalmıştır.

    zamanında toko bakım malzemelerinden mammut dağcılık ürünlerine kadar getiren, özel bir firma idi.

    geçmiş olsun. herhalde sadece tekne üzerine devam edecekler.

    mağaza da indian motorcycle olmuş
    görsel
hesabın var mı? giriş yap